Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27181 tot 27185
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van goud beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de goudprijs 5 keer. Vandaag viel de goudprijs nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de goudprijs terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat goud een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de goudprijs zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Ik koop zilver omdat …

Vraag aan iedere belegger in zilver (en goud) waarom ze zilver hebben gekocht, en je zult tal van verschillende antwoorden krijgen; bescherming tegen inflatie, bescherming tegen bank en financiële risico's, onrust over het fiatgeld, onhoudbare groei van schulden en de geldhoeveelheid,... maar er is slechts 1 goede reden waarom Ted Butler zilver koopt, namelijk dat er een groot tekort zit aan te komen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zo ziet de volgende financiële crisis eruit

In 2008 was het ook de hoge olieprijs in de zomer die mee aan de basis lag van de forse groeivertraging van de globale economie. Ook nu houdt de wereld nog steeds geen rekening met de hogere olieprijzen en ook de hogere rentevoeten. Financiële markten staan belachelijk hoog in vergelijking met de economische realiteit, aldus Wall Street Pit.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Gouden idee voor de Nederlandse crisis

Hoe komen we in hemelsnaam uit de crisis in Nederland? Waarom het niet eens aan “de mensen” vragen?

Metro deed dat en één oplossing komt als meest intelligente uit de bus.

Werken aantrekkelijker maken, dummy!

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Crisis? Start een bedrijf!

De crisis is economisch van aard en twee oplossingen die vaak worden geroepen zijn: besparen of investeren. Ook komt dit vaak op de schouders te liggen van de overheid die de kraan open of dicht kan draaien. Grote organisaties kunnen naast overheden ook veel invloed uitoefenen op de maatschappij, maar zijn vaak afhankelijk van de overheid of nog vaker van hun aandeelhouders.

Ik heb met twee medestudenten maar een bedrijf gestart. Dit met als doel studenten en organisaties beter met elkaar te verbinden, als reactie op de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren.