EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27201 tot 27205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 november 2013

E-geld komt snel dichterbij

Larry Summers gooide onlangs al een balletje op: E-geld, oftewel elektronisch geld. Weg met al die bankbiljetten. Nu doet een econoom verbonden aan de UvM een poging E-geld aan de man te brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 november 2013

Miljoenencontracten Nederlandse zonnepanelen in Qatar

Het Nederlandse bedrijf Eurotron gaat de komende maanden voor miljoenen euro’s een high-tech productielijn bouwen voor een fabrikant van zonnepanelen in Qatar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 24 november 2013

Zwitserland stemt in referendum over beperking toplonen

De Zwitsers stemmen zondag in een referendum over de beperking van de toplonen in hun land. Ceo's, vooral die van banken en farmaceutische bedrijven, verdienen er tientallen miljoenen Zwitserse frank per jaar. Als het van de Zwitserse jong-socialisten afhangt, zal de bestbetaalde werknemer binnen eenzelfde onderneming nog maximaal twaalf keer het loon van de slechtstbetaalde werknemer kunnen krijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 24 november 2013

Plaatje. Nederland bakt er niks van

Ring Ring. ABN-AMRO rekendienst voor het water van MinPres Rutte. Dat laat 'm op wonderlijke wijze voelen dat 'de economie op stoom komt'. Jazeker, Mark 'koop een auto' Rutte zei gisteren blij te zijn dat de economie eindelijk weer vooruit kan, en 'dat is vreselijk goed nieuws'. Stomme pretbedervers van de ABN komen daar dus tussendoor met bovenstaande plaatgrafiektabel, groter te maken door te klikken. Wat blijkt? Nederland staat in de onderste regionen van de onderkant van de laagste ladder, als het gaat om groeien in 2014 en 2015. Heb je zo'n mooi prachtland, zit je het zo hard te verprutsen. Lutsers. ( Via)

Lees verder op geenstijl.nl
Geplaatst op: zondag 24 november 2013

De laatste “beer” gooit de handdoek in de ring

De aandelenbeurzen stijgen nog altijd wereldwijd, al jaren eigenlijk, hoewel dat nauwelijks verantwoord is gezien de fundamenten van lage groei.  En welk beter fundament dan het Wereld BNP; alle goederen en diensten die de wereld produceert in een jaar.  Dat Bruto Nationaal Product gaat al bijna een jaar in dalende lijn (zie grafiek verderop), net in tegenstelling dus tot die aandelenbeurzen.  Dat komt natuurlijk omdat deze laatste haast zuiver gedreven worden door funny money, vooral de 85 miljard dollar per maand van QE, maar eigenlijk door een wereldwijde vloed aan nieuw gecreëerd geld.  Hoe lang kan dit nog goed gaan?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs