EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27201 tot 27205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Recordrace faillissementen houdt ook in oktober aan

Met 1.311 faillissementen komt de maand oktober op de tweede plaats terecht in de lijst van zwaarste faillissementsmaanden ooit. Alleen september, toen 1.332 bedrijven over de kop gingen, staat er nog net boven. Dat meldt het handelsinformatiekantoor Graydon vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

De jacht op de cashforenzen: reis niet in business, met weinig bagage en een ticket voor een Europese financiële hoofds

Elke dag opnieuw leggen de Franse douanediensten beslag op 300.000 euro in cash, die door zogenaamde 'cashforenzen' via spoor, wagen of vliegtuig over de verschillende landsgrenzen worden getransporteerd. In juli was het de beurt aan Boris Bouillon, een voormalig Frans ambassadeur in Irak en Tunesië. Terwijl hij zich - met 350.000 euro op zak - klaarmaakte om per spoor van Parijs naar Brussel te reizen, werd hij door de douanediensten voorgeleid.

Binnen de EU moet elk transport dat de 10.000 euro overschrijdt, worden aangegeven. Toch corresponderen de 300.000 euro die dagelijks in beslag worden genomen met minder dan 5% van het bedrag dat elke dag opnieuw de Franse grenzen oversteekt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Blik op de week - banenrapport en twitter

Afgelopen week mocht Nederland zich verheugen in de aandacht van de wereldpers. De aanleiding was echter weinig verheffend. Rabobank, de bank die zich zo graag profileerde als het braafste jongetje in bankenland, bleek ook aangevreten door het virus van de blinde hebzucht. Op bestelling bepaalden handelaren in Utrecht, Londen en Hong Kong de hoogte van de Liborrente. Geruchten, dat deze rente werd gemanipuleerd dateren al van 2008 en Rabobank is keer op keer gesommeerd intern onderzoek te doen. Het uiteindelijk resultaat is een boete van € 774 miljoen en een reële kans, dat de bank nog een reeks van claims aan de broek krijgt. Vooral in de VS weten ze daar weg mee.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Economisch herstel lijkt in aantocht

Economisch herstel, dat is het toverwoord. De simsalabim van de aandelenmarkt, het hocus pocus van het consumentenvertrouwen en het sesam-open-u van de globale portemonnee. En herstel is een beweging. Waar het ook begint, het neemt andere economische factoren mee in zijn beweging. Omhoog, welteverstaan. En geloof het of niet … het herstel dient zich aan.

Laten we eerlijk met elkaar zijn. De afgelopen jaren, zeg maar gerust de afgelopen vijf jaren, waren financieel gezien niet de leukste. Vele beleggers moesten verliezen nemen, geduld hebben en soms zelfs in vrees of verdriet leven. De economische crisis is vrijwel niemand in de koude kleren gaan zitten.

Lees verder op onlinepersberichtplaatsen.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Nederland presteert goed op innovatie

Nederland scoort goed op het gebied van innovatie binnen Europa. Zweden wordt als koploper bestempeld.

De ranglijst die is samengesteld door de Europese Commissie focust zich op de innovatieve output van lidstaten. Het onderzoek heeft gemeten hoe innovatieve ideeën markten bereiken die Europa op zijn beurt meer competitief maken

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs