Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27201 tot 27205
Bron: blog.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Wat! De JSF gaat door?

Op de dag dat wij voor 6 miljard euro worden uitgeknepen wordt ook aangekondigd dat wij voor 4,5 miljard euro nieuwe vliegtuigen kopen. Prinsjesdag begint slecht!

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Werkgevers verbijsterd over looneis FNV

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben 'met verbijstering' gereageerd op de looneis van drie procent die FNV maandagavond op tafel legde. 

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Tweede faillissement Argentinië lijkt onafwendbaar

ArgentinaEen rechtbank in New York oordeelde eind vorige maand na 11 jaar juridisch getouwtrek dat Argentinië 1,3 miljard dollar moet terugbetalen aan een groep Amerikaanse investeringsmaatschappijen. Het gros van die schulden dateert uit de periode voor 2001, toen Argentinië een eerste maal failliet ging. Indien het Amerikaanse Hoog Gerechtshof begin volgend jaar het vonnis bevestigt lijkt een tweede Argentijns failliet onafwendbaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Ondernemers eisen 7 miljard lastenverlaging

Unizo-topman Karel Van Eetvelt pleit voor een grote loonlastenverlaging van 7 miljard euro. Hij zegt wel te beseffen dat het niet deze regering-Di Rupo zal zijn die zo'n maatregel doorvoert. "Ze heeft daarvoor noch de middelen, noch de tijd". Volgens Van Eetvelt moeten de federale regering en de drie gewestregeringen zich er nu wel toe engageren om de komende drie, vier jaar het competitiviteitsprobleem samen aan te pakken. "Dat zou een belangrijk signaal zijn", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Exclusieve grafiek: De productie van gouden munten sinds 1970!

Marketupdate heeft een exclusieve grafiek gemaakt van de totale productie van gouden beleggingsmunten sinds de introductie van de Krugerrand. De gouden Krugerrand was de eerste beleggingsmunt die op grote schaal geproduceerd werd. Vandaag de dag worden er meer Canadese en Amerikaanse munten geslagen. Niet vreemd, want de goudproductie in Zuid-Afrika daalt al jaren.