Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 27236 tot 27240
Bron: blog.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Vanaf 2016 fors minder kinderbijslag

In de periode vanaf 2014 t/m 2016 wordt het bedrag aan kinderbijslag in stapjes sterk verlaagd. Het verschil kan bij twee kinderen oplopen tot €657 per jaar aan netto besteedbaar geld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

CEO eist vertrekpremie van 700.000 euro ondanks 17 miljoen verlies

Jean-Claude Tintin (PS), de CEO van Belgocontrol die plaats moet maken na de recente ronde topbenoemingen, eist een riante vertrekpremie. Die staat zelfs niet in zijn contract, maar Tintin beroept zich op een oude wet en op zijn loon om zo'n premie te eisen. Een bedrag van 700.000 euro doet de ronde, schrijven De Morgen en De Tijd vandaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Goudprijs terug naar $ 1.000?

De mogelijke oorlog in Syrië lijkt de goudprijs voornamelijk te drijven de laatste dagen. Gisteren ging de goudprijs fors omhoog door berichten van testraketten, vandaag gaat de goudprijs fors naar beneden door het uitblijven van een beslissing omtrent een aanval op Syrië. Maar zelfs zonder Syrië kan de goudprijs het wel eens verrassend moeilijk krijgen de komende maanden, aldus MarketWatch.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Stakingen – nuttig of onnuttig?

De burger is ontevreden en hij uit dit op de enige manier die hem nog rest : door in staking te gaan.  De overheden zouden hier nochtans iets aan kunnen doen door het ongenoegen te kanaliseren.  Maar die wil is er niet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Nomura stelt ons gerust: het ergste voor de Aziatische emerging markets is achter de rug

We zouden liegen door te ontkennen dat het geen beangstigende gebeurtenis was. De valuta’s van een aantal (vooral) Aziatische landen zijn compleet in elkaar gestort. Een ander woord dan ‘ingestort’ kunnen we moeilijk verzinnen, zo sterk was de beweging.