EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27236 tot 27240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Drukkerij Chauveheid uit Stavelot failliet, 38 banen weg

De drukkerij Chauveheid uit Stavelot heeft donderdagnamiddag bij de handelsrechtbank van Verviers de boeken neergelegd. Dat melden Sud Presse en l'Avenir vandaag. De 38 werknemers verliezen hun baan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Amerika bespioneert 35 wereldleiders

Zo’n drie weken geleden verscheen op Xinhua.net, het officiële en meest geraadpleegde persagentschap van China, de eerste aanklacht vis à vis de Verenigde Staten : “US fiscal failure warrants a de-Americanized world”. Nu komt alweer een tweede publieke aanklacht (duidelijk een vervolg-reeks!) :

"The trust fiasco of America the Eavesdropper" en het bevat wederom sterk commentaar. Amerika bespioneert onder andere wereldleiders.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

vingerscan

OUDERKERK AAN DEN AMSTEL - Sluitende identificatie door een vingertopscan. De vinding van het bedrijf Primary-Net onder leiding van de Nederlandse miljonair Klaas Zwart is gelanceerd in Londen.

Lees verder op gelderlander.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Vestia claimt schade bij acht oud-bestuurders

Vestia heeft acht oud-toezichthouders aansprakelijk gesteld voor de financiële schade die de woningcorporatie heeft geleden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Welkom in het nieuwe Japan: het heet Europa...

Sinds Japan begin negentiger jaren van vorige eeuw zijn eigen vastgoed- en financiële crisis kende, heeft het eiland de voorbije twee decennia weinig anders gedaan dan geprobeerd uit het deflationaire drijfzand te klauteren. (Hoewel deflatie - een ononderbroken daling van de prijsniveau’s - interessant mag lijken voor de minder begoede consument, is het nefast voor elke ontwikkelde economoie omdat het investeringen, consumptie en groei tegenhoudt)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs