Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 2726 tot 2730
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Amerikaanse defensie ziet weer goede tijden tegemoet

Amerikaans president Donald Trump gaf gisteren aan dat hij het Amerikaanse defensie budget dit jaar fors wil verhogen.

Defensie krijgt maar liefst 54 miljard dollar meer te besteden, een stijging in de uitgaven met 10 procent.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Op naar 15 maart!

Binnenkort is het 15 maart. Ja, verkiezingsdag zou je zeggen. Maar er gebeurt nog iets van veel groter belang, zegt Kees de Kort. Het is namelijk tevens de dag dat de afspraken over het schuldenplafond aflopen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Gazprom: Europa blijft belangrijkste afzetmarkt

Europa is en blijft de belangrijkste afzetmarkt voor Russisch aardgas, zo concludeerde Alexander Medvedev van Gazprom tijdens een bijeenkomst voor investeerders in Singapore. Volgens hem zijn er meer dan genoeg gasvoorraden in Siberië om Europa voor een lange tijd van schoon en goedkoop aardgas te voorzien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

11 avondactiviteiten van self-made miljonairs

Werken, slapen, werken, slapen, … het is een ritme dat niemand lang kan volhouden. Succes hangt niet af van hoe lang je werkt, maar vooral hoe efficiënt je werkt. Veel self-made miljonairs zorgen dan ook voor voldoende ontspanning ’s avonds zodat ze ’s anderendaags weer optimaal kunnen presteren.

Hoe je gaat slapen bepaalt een groot deel van hoe je slaapt. Succesvolle mensen beseffen dat hun succes begint én eindigt met een goede mentale en fysieke gezondheid. De routine voor het slapen zijn dan ook sleutelelementen voor succesvolle mensen. Wat doen succesvolle mensen voor ze gaan slapen?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

10 dingen die jongeren niet begrijpen

Wanneer je nog jong bent, denk je dat je alles beter weet. Wanneer je 30 wordt, besef je pas hoe naïef je was. Wanneer je 40 wordt, besef je opnieuw dat je eigenlijk nog niets wist op je 30e. Ervaring wordt zwaar onderschat. Jongeren maken dan ook veel fouten die ze achteraf pas beseffen.

Dit zijn 10 dingen waar jongeren niet goed beseffen dat ze verkeerd zitten.