EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2726 tot 2730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 juli 2017

Warren Buffett maakt 12 miljard winst met één investering

De gok die de Amerikaanse miljardair Warren Buffett in 2011 waagde met een investering in Bank of America, levert op. De "superbelegger" gaat de optie lichten op 700 miljoen gewone aandelen die hij kreeg in ruil voor zijn investering van 5 miljard dollar. Het pakket is tegen de huidige koers echter 17 miljard waard. De meerwaarde voor Buffett bedraagt dus 12 miljard dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 juli 2017

De goudmarkt lijkt rustig

De goudmarkt lijkt rustig, maar schijn bedriegt. Er is iets uitzonderlijks gaande in de goudmarkt.

De goudmarkt lijkt rustig, maar schijn bedriegt. Er is iets uitzonderlijks gaande in de goudmarkt.

Bij het begin van de week moest de markt een uitzonderlijk groot verkooporder verwerken, goed voor meer dan 1 miljoen ounces in enkele seconden. De prijs kreeg meteen een opdoffer van 20 USD.

In de afgelopen jaren was een dergelijke klap goed om het neerwaartse parcours in te zetten. We hebben nu enkele dagen afgewacht, maar het lijkt de goudmarkt niet meer te raken.

De goudprijs staat terug op het ‘oude’ niveau.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 3 juli 2017

5 manieren om miljonair te worden terwijl je voor iemand anders werkt

We horen vaak dat een eigen bedrijf de beste manier is om miljonair te worden. Hoewel dat voor veel mensen klopt, is het niet de enige manier. Je kan ook miljonair worden terwijl je voor iemand anders werkt. Met een loontrekkende job heb je daarnaast ook meer zekerheid. Dit zijn 5 manieren om ook in loonverband miljonair te worden.

Het vangnet van een loontrekkende job opgeven voor een zelfstandige activiteit, is niet eenvoudig. Maar dat betekent niet dat je de droom om miljonair te worden moet opgeven. Via enkele interessante manieren kan ook iemand met een loontrekkende job rijk worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 juli 2017

Alle kan, alles mag

De toekomst werpt zijn schaduw vooruit. Als alles kan en alles mag, dan is dat een teken van wanhoop. Het is juist de laatste fase, voordat een lange economische en politieke nacht aanbreekt. Zodra men gelooft, dat er weinig of geen risico bestaat om zich te storten in riskante activa, die geen enkele garantie bieden voor verkoopwaarde en rendement, en dat het ‘dit keer echt anders is’, dan moet men oppassen voor een enorme ‘koude douche’. Aan zo’n feest van schijnbaar excessieve liquiditeit, onbeperkt krediet en eeuwige euforie, dat het logisch gevolg is van een ‘fiat’-geldsysteem zonder enige discipline, komt, vroeg of laat, een onverwacht eind.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 3 juli 2017

Trump maakt weg vrij voor globale handelsoorlog

De regering Trump staat op het punt invoertarieven voor staal te gaan heffen. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Washington DC-blog Axios. De heffingen werden maandag door een grote groep mensen besproken, in aanwezigheid van de president Trump en vice-president Pence.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs