Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 27266 tot 27270
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

'1,8 miljard bezuinigen bij kindregelingen'

DEN HAAG - In het huidige ingewikkelde stelsel van kindregelingen kan 1,8 miljard euro worden bezuinigd. Ambtelijke werkgroepen dragen daarvoor vijf verschillende varianten aan.

Het huidige stelsel is gegroeid sinds 1938 en bestaat inmiddels uit elf verschillende regelingen, waaronder de kinderbijslag, het kindgebonden budget, de kinderopvangtoeslag en de inkomensafhankelijke combinatiekorting. In totaal kost het systeem de overheid nu 9,1 miljard euro.

Bron: betaaldata.nl
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Goudprijs stijgt het sterkste in september

September is traditioneel een sterke maand voor de goudprijs. In India is de oogst achter de rug en met het geld koopt de Indiase bevolking gouden juwelen en baren. Er zijn ook veel festivals en huwelijken in de tweede jaarhelft, traditioneel wordt er veel goud gegeven als geschenk voor deze trouwpartijen die tot 5 dagen kunnen duren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Internationale economie kantelt?

Terwijl de rijkere landen er economisch toch iets beter voorstaan (of minder slecht), neemt de groei in veel opkomende landen net af.  Een verontrustende ontwikkeling indien deze doorzet, want de groei van de wereldeconomie stoelde net op deze regio’s.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Ron Paul gelooft dat goudprijs kan exploderen

Er zijn goudkevers, er zijn goudstieren en wie weet nog veel meer dieren die geloven in een stijging van de goudprijs. Er is echter maar 1 Ron Paul en zoals we allemaal weten is die buitengewoon bullish voor de edelmetalen. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.