EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27266 tot 27270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Column Kees de Kort | Een nog grotere sukkel

De bedrijven lopen vooruit op de gehoopte groei van het consumentenvertrouwen. Maar die consumenten pakken het stokje nog niet op, constateert economiecommentator Kees de Kort. "Ze gaan weer spullen maken, maar ik begin zo het idee te krijgen dat het meer voor de voorraad is dan voor iets anders."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Minimumloon stijgt met half procent

Dat blijkt vrijdag uit een publicatie van de Staatscourant, de uitgave waarin beslissingen van de overheid worden gepubliceerd.

Het wettelijk brutominimumloon voor werknemers van 23 jaar en ouder gaat naar 1.485,65 euro per maand. Tot eind 2013 ligt dat bedrag nog op 1.477,80 euro. Dit inkomen geldt voor mensen met een volledige werkweek.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

5 ongewone indicatoren die wijzen op economisch herstel in de eurozone

Sunrise. De laatste economische outlook van de Europese Commissie geeft allesbehalve de indruk dat de EU op het goede spoor zit. De EC heeft de voorbije 2 jaar haar voorspellingen omtrent de economische groei in de eurozone In elk halfjaarlijks rapport naar beneden moeten herzien; de verwachtingen inzake werkloosheid moesten telkens opnieuw naar boven worden bijgesteld.

Voeg daar aan toe de dreiging van deflatie en de koppig sterke euro en men begrijpt waarom de doorsnee Europeaan niet echt vrolijk rondloopt.

Toch is het niet alles kommer en kwel. Een aantal niet-alledaagse indicatoren wijst wel degelijk op beterschap:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

De kostprijs van een baan

Elk capabel bestuur wil jobs creëren, zijn burgers aan werk helpen.  Dat is toch waar een goed draaiende economie op steunt, niet? Nou, dan zijn “ze” toch verkeerd bezig hoor! In buurland België zijn ze het eindelijk, zo ongeveer, of toch bijna eens over een vermindering van de BTW op elektriciteit omdat dit jobs zou opleveren.  Het geheel kost wel 380 miljoen euro om 8000 banen bij te maken.  Dat is 47.500 euro per arbeidsplaats.  In de VS gaan ze, uiteraard, nog een stapje verder (“groot, groter, grootst”) en kost het maar liefst 553.000 dollar om één baan te creëren! Maar we kunnen en moéten ons de vraag stellen : is het wel om banen, jobs in de eerste plaats te doen…?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs