Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27266 tot 27270
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Rommelbeleggingen kosten Vlaamse overheid 11 miljoen euro

Vier Vlaamse overheidsinstellingen verliezen minstens elf miljoen euro op beleggingen in langlopende rommelkredieten die ze kochten voor het uitbreken van de financiële crisis. Dat schrijft De Standaard op basis van cijfers die Vlaams Parlemenslid Lode Vereeck (LDD) opvroeg. PMV, Arkimedes, Via-Invest en het Vlaams Pensioenfonds belegden samen 58,6 miljoen euro in herverpakte kredieten (CDO's). Maar ze verliezen dus zowat 20 procent op die belegging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Deze gehate aandelen bieden een mooie koopkans

De vorige keer dat de Chinese aandelen in de lappenmand lagen, wisten ze een rally van 250 procent neer te zetten. 

DailyWealth gelooft dat we weer aan dergelijk punt zijn en dat de Chinese aandelen opnieuw een rally kunnen neerzetten van enkele honderden procenten.

Bron: nos.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

» Strijders van Al Nusra op een moskee in Syrië AFP

De helft van de opstandelingen in Syrië heeft banden met islamitische of jihadistische groepen. Dat heeft de gerenommeerde defensie-denktank IHS Jane's onderzocht, meldt de Britse krant The Telegraph.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

'Baas Air France wil meer banen schrappen'

Eerder werd een getal van 2600 banen genoemd die zouden verdwijnen. Dat zou Gagey willen verhogen tot 3000, aldus de krant die zich baseert op ingewijden. Dat aantal moet overigens voor het grootste deel worden bereikt door middel van een vrijwillige vertrekregeling.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

'Langzamer bezuinigen ongelofelijk riskant'

Dijsselbloem doet zijn uitspraken in een maandag gepubliceerd interview met De Volkskrant. ''De groei is nog zo kwetsbaar en beperkt. Die draai je dan de nek om'', waarschuwt hij.