EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27271 tot 27275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Lees dit voor je aandelen Twitter koopt!!

De mensen van Twitter doen er alles aan om zich te distantiëren van de Facebook-IPO die vorig jaar helemaal de mist in ging. Maar er is een grote kans dat wat er met Facebook gebeurden in de maanden na de beursgang, dat dit ook met Twitter zal gebeuren. Er komen namelijk nog extra aandelen op de markt, zonder dat iemand daar van wakker ligt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

IPO: kijk verder dan je neus lang is!

Met de beursintroductie van Twitter op komst zijn IPO’s weer een dankbaar gespreksonderwerp op Wall Street. Iedereen hoopt dat Twitter niet het voorbeeld van Facebook zal volgen en na de beursintroductie meteen in een diep dal zal zakken. Maar hoeven we ons daar eigenlijk zorgen over te maken?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Loonsverhoging zorgt niet voor hogere productiviteit

Loonsverhogingen zorgen er niet voor dat werknemers harder gaan werken. Dit komt doordat werknemers denken dat zij een loonsverhoging al hebben verdiend wanneer deze doorgevoerd wordt. Echter wanneer werknemers een bonus ontvangen gaan zij wel harder werken, ook al verdienen zij hiermee in totaal evenveel als bij een loonsverhoging. Dat blijkt uit een onderzoek door drie wetenschappers aan de Engelse universiteit van Harvard.

De onderzoekers stellen dat werknemers bij giften in de vorm van bonussen productiever worden, omdat zij zich hierdoor meer gewaardeerd voelen. De perceptie bestaat dat werknemers weten dat werkgevers een bonus niet wettelijk verplicht zijn.

Lees verder op vacatures.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Hulporganisatie slaat alarm over armoede Frankrijk

De Franse rooms-katholieke hulporganisatie Secours catholique slaat alarm over de toenemende armoede in Frankrijk waar steeds meer gezinnen met kinderen het slachtoffer van zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Vastgoedmarkt VS staat aan vooravond revolutie

Private equity reus Blackstone is op kousenvoeten een belangrijke speler geworden op de Amerikaanse vastgoedmarkt. Het fonds heeft namelijk van de situatie rond de foreclosures (gedwongen verkopen van huizen) gebruik gemaakt om duizenden huizen te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs