EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27291 tot 27295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Dit is de grootste bedreiging voor Bitcoin

Bitcoin en China lijkt een goed huwelijk te zijn. De aankondiging van een investering van $ 5 miljoen in BTC China zorgde op zich al voor een opstoot van 16 procent van de Bitcoinprijs. De forse stijging van de afgelopen week wordt ook in verband gebracht met koopwoede vanuit China. Maar de grootste kracht kan ook wel eens de grootste bedreiging worden voor het voortbestaan van Bitcoin.

BTC China is momenteel al de grootste marktplaats voor Bitcoins ter wereld. Nog geen 6 maanden geleden had het slechts een marktaandeel van 15 procent, momenteel gaat de helft van de omzet aan Bitcoins via China. China en Bitcoins gaan dan ook perfect samen omdat Chinezen niet of amper in het buitenland kunnen handelen. Via Bitcoin kunnen ze dit wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

ECB overweegt negatieve depositorente in te voeren

De euro is vanmiddag een cent gedaald tot $1,3460 op een bericht van Bloomberg. Het persbureau meldde uit anonieme bron te hebben vernomen dat de ECB toch overweegt een negatieve rente in te voeren. Nu krijgen banken niets als ze ’overnight’ geld stallen in Frankfurt. Het zou nu de bedoeling zijn om 0,1% rente te gaan vragen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Amerikaanse banken nemen voorzorgen tegen default van de VS

Uit interviews met top bankiers in de Verenigde Staten blijkt dat de grootste banken in de VS al jaren maatregelen en voorzorgen nemen voor het geval de Amerikaanse overheid zijn schulden niet meer kan terugbetalen, de zogenaamde default. Vorige maand was het weer zover en namen de banken verschillende voorzorgen.

JP Morgan alleen al betaalde de laatste jaren $ 100 miljoen aan allerhande noodplanningen, aldus Reuters...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Zweden heeft meest innovatieve economie van Europese Unie uitgebouwd

Zweden is de meest innovatieve economie van de Europese Unie. Dat is de conclusie van een rapport van de Europese Commissie. Opgemerkt wordt dat Zweden er het beste in slaagt om met zijn investeringen in innovaties nieuwe commerciële mogelijkheden te creëren, gevolgd door Duitsland, Ierland en Luxemburg. Er wordt daarbij opgemerkt dat een aantal van de meest innovatieve en internationaal succesvolle bedrijven, zoals Ikea of Spotify, is Zweden werden geboren. Daarentegen blijken Bulgarije, Litouwen en Letland grote problemen te hebben met innovatie. Het rapport merkt nog op dat innovatie leidt tot de creatie van kwalitatieve banen en ten goede komt aan de Europese concurrentiekracht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Werkloosheidscijfers VS gemanipuleerd!

De Amerikaanse werkloosheidscijfers zijn misschien wel de belangrijkste cijfers voor de financiële markten. Nu schijnt ermee gerommeld te zijn.

De Amerikaanse werkloosheidscijfers zijn misschien wel de belangrijkste cijfers voor de financiële markten. Nu schijnt ermee gerommeld te zijn.

Eén keer per maand houden de financiële markten even de adem in, en wel op elke eerste vrijdag van de maand. Dé graadmeter voor hoe de economie ervoor staat wordt dan bekend gemaakt: het non-farm payroll report. Daar hangt nogal wat vanaf. Maar dan moeten ze uiteraard wel kloppen, ja zelfs boven alle twijfel verheven zijn. En laat het daar nu net aan schorten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs