Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 27291 tot 27295
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

“Amazon is erop uit u te vermoorden”!

Bovenstaande uitspraak komt van de Nederlandse retailexpert Cor Molenaar tijdens een congres over de toekomst van e-commerce.  De Amerikaanse webgigant Amazon komt waarschijnlijk naar Nederland en dat zullen alle traditionele winkels merken ook!

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Marktplaats begint merkenoutlet

Marktplaats biedt binnenkort grote merken de ruimte om hun overtollige voorraden te verkopen. Neckermann, Philips en Telfort worden de eerste merken met een eigen online outlet, bevestigt een woordvoerder van Marktplaats.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Deze topmannen hebben flink gecasht

De slordige 28 miljoen dollar die vertrekkend topman Stephen Elop van Nokia overhoudt aan de verkoop van de mobieltjestak, klinkt als een echo uit een niet al te ver verleden. Hoge bestuurders die cashen bij verkoop van een beursgenoteerd bedrijf. Met slideshow:  Geen baas meer, maar miljoenen rijker

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

'Pensioenpremies 14 procent omhoog in 2015'

Pensioendeelnemers betalen vanaf 2015 circa 14 procent meer premie voor hun oudedagsvoorziening. Dat blijkt maandag uit berekeningen van pensioenadviseur Mercer.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Het onvermogen van Bernanke bereikt de mainstream media!

Het Financieel Dagblad opende vandaag met een groot artikel over het Amerikaanse stimuleringsprogramma. Eindelijk komt er ook uit deze hoek een ander geluid, dat we al langer horen uit alternatieve en minder bekende nieuwsbronnen. Wat als de FED niet kan stoppen met stimuleren? Een sterk artikel uit het FD!