Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 27296 tot 27300
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Bezuinigingsberaad bij Dijsselbloem begonnen

Op het ministerie van Financiën zitten de financiële specialisten van negen van de elf fracties in de Tweede Kamer om de tafel met minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën). PVV en SP hebben zich afgemeld.

Bron: baaz.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Baan houden? Salaris inleveren

Heb je als ondernemer te maken met teruglopende inkomsten en ben je afhankelijk van een uitgebreid personeelsbeleid, dan ligt het voor de hand om juist op deze kostenpost te bezuinigen. Want bij het oplopen van de tekorten snijd je daar waar de hoogste kosten worden gemaakt. De dupe zijn de werknemers, zo blijkt uit onderzoek van loonstrookverwerker ADP en organisatieadviesbureau Berenschot. Veel van hen worden voor de dwingende keuze gezet: een salarisoffer brengen of je werk kwijtraken.

Bron: geldenrecht.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Stort staking verkeersleiders het luchtverkeer in chaos op 10 oktober?

Reizigers die op donderdag 10 oktober een vlucht plannen, kijken mogelijk tegen een waterval van afgelastingen aan. ATCEUC, de Europese vakbond voor luchtverkeersleiders, roept haar 14.000 leden immers op om op die dag te staken uit onvrede met de plannen van de Europese Commissie om het Europese luchtruim één te maken.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Column Kees de Kort | Rommeltje in Washington

"De bevolking van Amerika, 310 miljoen mensen, zit te kijken naar wat er in Washington gebeurt", stelt BNR's Kees de Kort vast. "Zijn de politici in staat om het kader te creëren waarin wij met elkaar gaan ondernemen, werken en wat dies meer zij?"