Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 2731 tot 2735
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

'OPEC houdt zich aan productieverlaging'

Oliekartel OPEC houdt zich grotendeels aan de productieverlaging die sinds begin dit jaar is ingegaan. Dat meldde het Internationaal Energie Agentschap (IEA) vrijdag in een rapport.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Broos onevenwicht

Er zijn heel erg weinig pure zilvermijnen. Daarmee bedoel ik mijnen die enkel zilver uit de grond halen. Zilver is gewoonlijk een bijproduct dat gevonden wordt samen met lood, zink of koper.

De productie van zilver is hierdoor minder stuurbaar. Als de vraag stijgt, kan je niet zomaar meer zilver uit de grond halen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Documentaire: Ukraine on Fire (2016)

De situatie in Oekraïne liep in 2014 compleet uit de hand door politieke inmenging van de Verenigde Staten. Die conclusie trekt historicus en documentairemaker Oliver Stone in de nieuwe documentaire “Ukraine on Fire“.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Gevraagd aan Robert Broncel

De columns van Robert Broncel worden veel gelezen. Niet voor niets heeft hij in de loop van de jaren een groep trouwe lezers aan zich weten te binden. Daarom hebben we in de ‘Serie gevraagd aan‘ een serie vragen op hem afgevuurd.

Robert, je schrijft al vrij lang columns, hoe is dat zo gekomen en wat zijn je drijfveren om te blijven schrijven.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Duwen Merkel & co Marine Le Pen het Elysée in?

Het handelsoverschot van Duitsland, Europa’s grootste economie, steeg vorig jaar naar het recordbedrag van bijna 253 miljard euro. Dat meldt het Duitse federale statistiekbureau donderdag, op basis van voorlopige cijfers.

Het nieuws komt op een ongelukkig moment. De Amerikaanse president Trump liet vorige maand via zijn belangrijkste economisch adviseur Peter Navarro weten dat Duitsland ‘de euro manipuleert.’ Niet echt de verstandigste aller uitspraken, maar toch… Ook in Europa gaan steeds meer stemmen tegen het Duitse beleid op.