EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2731 tot 2735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Scaramucci: Mensen in het Witte Huis willen Trump weg hebben

Er is een groep invloedrijke mensen in Washington die president Trump uit het Witte Huis willen verwijderen. Dat zei Anthony Scaramucci, voormalig communicatieadviseur van het Witte Huis, onlangs in een interview met de BBC. Volgens Scaramucci zijn er elementen binnen Washington, maar ook in het Witte Huis, die niet in het belang van Trump handelen. Deze mensen lekken informatie en proberen de agenda van Trump te ondermijnen. Daarover zei hij het volgende bij de BBC.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Pariteit komt! Niet met de dollar maar met het Britse pond

De waarde van een Brits pond zakt in het eerste kwartaal van 2018 onder dat van een euro. Dat voorspellen analisten van de Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley. Op dat moment moet 1,02 pond worden neergeteld voor 1 euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Japan verrast met dikke plus

De Japanse economische groei is ineens het hoogste van alle van alle rijke landen. En dat komt door iets wat BNR’s macro-econoom Kees de Kort op voorhand niet verwacht had.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

5 landen zorgen voor 50% van alle off shore constructies

Nederland blijft uitblinken in off shore constructies

Nederland blijft uitblinken in off shore constructies

Onderzoek van de Universiteit Amsterdam geeft aan dat 5 landen in de wereld betrokken zijn bij zowat de helft van alle belastingtransacties van multinationals. Via deze off shore routes wordt geld verplaatst naar het buitenland, om aan de Nederlandse of Belgische fiscus te ontsnappen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Bitcoin doorbreekt 4.000 dollar-grens

De markt van de cryptovaluta is immens populair geworden de afgelopen maanden, voornamelijk de meest verhandelde digitale munt doet het bijzonder goed. De bitcoin springt van het ene record naar het andere, enkele dagen geleden was Ă©Ă©n BTC 3.000 dollar waard en sinds gisteren is daar nog maar eens 1.000 dollar in waarde bijgekomen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs