EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27301 tot 27305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Werknemer levert graag loon in om baan te behouden

Intermediair deed onderzoek onder 109.000 Nederlandse werknemers in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Een derde van de ondervraagden zou drie procent aan salaris in willen leveren als zij daarmee hun baan kunnen behouden.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Vlaamse gemeenten gaan minder investeren en meer belastingen heffen

Ruim Ć©Ć©n op de drie Vlaamse gemeenten verwacht de komende jaren een stijging van de algemene belastingdruk en de helft van de gemeenten wil het personeelsbestand de komende jaren afbouwen. Dat blijkt uit een rondvraag die de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) heeft gedaan bij de Vlaamse gemeenten en OCMW's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Help, de PIIGS-landen krimpen!

Landen als Portugal, Italië, Ierland, Spanje en Griekenland kunnen maar moeilijk meekomen met de rest van Eurozone. Hun aandeel in het totale GDP van de Eurozone is sinds 2009 gestaag naar beneden gegaan. Hoe lang moeten die landen de druk van deflatie nog doorstaan?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Renteverlaging ECB gunstig voor aandelen

Donderdag is het weer zover: de Europese centrale bank buigt zich over de huidige rentestand. Is de rente laag genoeg om de economie te stimuleren of dringt zich een nieuwe renteverlaging op? Sommige waarnemers rekenen er daadwerkelijk op dat de ECB haar basis rente zal laten zakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Het lot van de Verenigde Staten ligt in de handen van slechts 1 man

Slavernij werd lange tijd geleden al afgeschaft, maar de grootste slaaf van de wereld is ondertussen de Verenigde Staten. De VS is het schoothondje van Saoedi-Arabiƫ. Als de Saoedies de Amerikaanse dollar laten vallen als handelsmunt voor hun olie, is het gedaan met de Verenigde Staten. En in Saoedi-Arabiƫ zijn ze momenteel niet blij.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs