EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27301 tot 27305
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Zzp'er hoeft geen btw te betalen, vindt het Hof

© anp. Het gerechtshof in Den Bosch heeft in een zaak van een zzp'er, die als anesthesieverpleegkundige voor een ziekenhuis werkte, bepaald dat deze is vrijgesteld van het betalen van btw. Dat blijkt uit het gisteren gepubliceerde arrest.

Het gerechtshof bevestigde daarmee de beslissing van de rechtbank, die in februari al in het nadeel van de Belastingdienst had beslist. Verantwoordelijk staatssecretaris Frans Weekers van financiën verdedigde onlangs in een brief aan de Tweede Kamer nog de maatregel dat zelfstandigen zonder personeel die voor een ziekenhuis of zorginstelling werken 21 procent btw moeten berekenen over hun diensten.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Chinezen kochten in augustus 131,4 ton goud

De Chinezen hebben in de maand augustus bruto 131,4 ton goud geïmporteerd, ongeveer evenveel als een maand eerder. In de eerste acht maanden van dit jaar importeerde China 95% meer goud dan vorig jaar. Netto staat de totale import op ruim 700 ton, waarmee China de grootste afnemer van goud is op de wereldmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Tik tak, tik tak,… nog 9 dagen voor de dollar valt

China, Amerika's grootste crediteur, heeft er bij de Verenigde Staten op aangedrongen om een oplossing te vinden voor het schuldplafond. Dat China nu al waarschuwt voor de gevolgen van een mogelijk default, wijst erop dat de spanningen beginnen toenemen. Algemeen wordt aangenomen dat de VS op 17 oktober zijn schuldplafond bereikt. Het heeft dus nog 9 dagen om de val van zijn munt en het land tegen te houden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

'Tijd dringt voor Alitalia'

Het noodlijdende Italiaanse luchtvaartbedrijf Alitalia heeft niet veel tijd meer om een oplossing te vinden voor zijn financiële problemen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs