EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27306 tot 27310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Europees energiebeleid een totale ramp

De inzet van de EU voor meer alternatieve energie is behoorlijk uit de hand gelopen. Wat heet: de energierekening explodeert en het eind daarvan is nog niet in zicht.

Huishoudens betalen de tol voor veel te ambitieuze CO2 doelstellingen die, laten we het voorzichtig zeggen, gestoeld zijn op de aanname dat CO2 verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. U weet wel: die opwarming die al 16 jaar lang maar niet wil komen en ook niet wetenschappelijk onomstotelijk is vastgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

In het nieuwe egalitaire Europa zit Duitsland nu in de beklaagdenbank

John MacDougallNa het IMF, de Amerikanen en de Britten zijn het nu de Portugezen en de Belgen die denken de Duitsers de les te moeten lezen en die kritiek formuleren op het Duitse handelsoverschot:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Sentiment in de goudmarkt laat verbetering zien

Er bestaat zelfs een index voor het sentiment in de goudmarkt... Handelaar BullionVault meet de verhouding tussen het aantal klanten dat goud koopt en goud verkoopt en maakt daar een index van. Bij een cijfer boven de 50 zijn er meer kopers dan verkopers. In oktober kwam het cijfer uit op 54,3, het hoogste niveau in zes maanden. Het record was in september 2011, toen de index uitsloeg naar 71,1.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Zaterdag is het moment van de waarheid voor China en de wereldeconomie

Zaterdag is het moment van de waarheid voor China en de wereldeconomie. Jonathan Holslag, Chinakenner en docent Geschiedenis van de buitenlandse betrekkingen (VUB)

376 Chinese Partijleiders komen zaterdag samen. 'Een moment van de waarheid voor de nieuwe Chinese leiders én de hele wereldeconomie, zegt China-kenner Jonathan Holslag: 'Peking wil een laatste grote industriële sprong voorwaarts maken.'

Lees verder op knack.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs