Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27306 tot 27310
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Is zilver overkocht?

Na een klim van 24 procent in augustus staat de zilverprijs voor een uitdaging om zijn momentum verder te zetten. Op $ 24,80 doorbrak het even zijn weerstand, maar die sterke stijging leek te hoog gegrepen. Na beter dan verwachte economische data uit de Verenigde Staten moest de zilverprijs stoom afblazen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Column Kees de Kort | Den Haag is in staat alles verkeerd te doen

Er zit in positieve zin beweging in de Nederlandse industrie. Maar er was ook nieuws over het aantal uitzenduren in het tweede kwartaal. Daar zit nog een klein minnetje in.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Groen vraagt topmanagers om opzegvergoeding te laten vallen

Topbenoemingen

Na het akkoord over de topbenoemingen roept Groen enkele topmanagers op hun opzegvergoeding te laten vallen. Zo hebben Marc Descheemaecker (van NMBS naar Brussels Airport), Jannie Haek (van NMBS Holding naar Nationale Loterij) en politicus Stefaan De Clerck (naar Belgacom) recht op ruime opzegvergoedingen. Maar omdat zij alle drie overstappen naar een goed betaalde nieuwe job zouden ze die opzegvergoeding best laten vallen, meent Groen-Kamerlid Stefaan Van Hecke.

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Kabinet pakt internationale belastingontwijking aan

Om belastingontwijking te voorkomen gaat Nederland  fiscale transparantie sterk verbeteren en belastingverdragen met lage inkomenslanden en lage middeninkomenslanden actualiseren. Zo worden belastingverdragen met Zambia en 22 andere arme landen herzien om waar gewenst anti-misbruikbepalingen toe te voegen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Goudprijs in augustus met 5 procent gestegen, zilver met bijna 20 procent!

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat augustus een moeilijke maand is geworden voor de markten. De Dollar bereikte een piek voor de afgelopen 4 maanden, het goud kon voor de 2de maand op rij een stijging laten optekenen. De goudprijs is in augustus met 5 procent gestegen.

De zilverprijs deed er nog een flinke schep bovenop en dikte maar liefst 19,8% procent aan in de maand augustus. Het geeft andermaal aan datgene wat we hier al maanden roepen, namelijk dat zilver de volatiele variant is van goud, zowel naar onder maar vooral ook naar boven!