Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 27316 tot 27320
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Het ziet er goed uit voor goud, maar nog beter voor zilver

Volgens Mike Paulenoff, auteur van MPTrader.com, ziet het er goed uit voor goud, maar nog beter voor zilver. Het huidige plaatje past perfect als een sterke correctie binnen de langdurige stierenmarkt. De goud- en zilverprijs maken zich nu op om de volgende opwaartse beweging in te zetten dat goud en zilver naar nieuwe records zal brengen, zo staat op MarketWatch.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Zo verdien je $ 377.000 met Apple op 1 dag

Een professor aan Berkeley heeft onderzocht wat het systeem van high frequency trading  de gewone belegger kan kosten. Aandelenbeurzen moeten hun handelssysteem dringend hervormen, zegt hij. High-speed trading firms verdienen miljarden door gebruik te maken van een “vertraging” in het systeem. En de ene zijn brood is de andere zijn dood, aldus CNN Fortune.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Obama vraagt “toestemming” aan het Congres – pro forma

De VS zeggen over “bewijs” te beschikken dat Syrische troepen een gifgasaanval hebben uitgevoerd, hoewel de VN inspecteurs zeggen 14 dagen nodig te hebben voor conclusies.  In ieder geval is een aanval nu uitgesteld.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Na de PIGS en de BRICS, nu de BIITS: retour van acroniemen voorspelt weinig goeds

Jody AmietWanneer analisten acroniemen beginnen te gebruiken in de veelvuldige rapporten die ze dagelijks produceren is dat vaak een voorbode van stormachtige tijden. (Een strateeg van BofA Merrill Llynch had het vorige week zelfs over CRASH (Conflicts-Rates-Asia-Speculation-Housing).

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Topman speelt voor Robin Hood

Topman Yang Yuanqing van computerfabrikant Lenovo geeft zijn bonus van zeker 3,25 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) weg aan de 10.000 medewerkers van het bedrijf. Dat is maandag bekendgemaakt. Yang wil zijn werknemers bedanken voor hun goede prestaties en onderstrepen dat zij een verantwoordelijke rol hebben bij het bedrijf.