EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27316 tot 27320
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

McAlvany: Goud kan in 2013 met 15% stijgen

David McAlvany, van de McAlvany Financial Group, verwacht dat goud in 2013 zal gaan stijgen naar een niveau van $1485,- per troy ounce. Dat zou een stijging van 15% betekenen, vanaf het huidige niveau van $1.280,- per troy ounce.

[video]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Sterke toename subprime hypotheken in Nederland

Een onlangs gepubliceerd rapport over de woonlasten voor kopers en eigenaren-bewoners laat zien dat er steeds meer subprime hypotheken bij komen. Door een daling van de gemiddelde inkomens over de afgelopen jaren zijn huishouders een steeds groter deel van hun inkomen kwijt aan hun huis. Vooral aan de onderkant van de koopmarkt levert dat hele hoge maandlasten op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Kitco: schuldplafond ligt NIET op 17 oktober

Iedereen is er op gefocust dat de Verenigde Staten morgen, 17 oktober, zijn schuldplafond zal bereiken. Zoals we hier al eerder aanhaalden, staat de teller van de Amerikaanse schatkist al stil sinds mei dit jaar op een bedrag dat $ 50 miljard hoger ligt dan het schuldplafond. Maar er zijn nog andere redenen dat de VS nog enige tijd verder kan sukkelen. Maar de effecten op lange termijn zijn desastreus zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Jim Rogers: Het schuldenprobleem wordt door verhoging schuldenplafond niet opgelost

Er is nog altijd geen akkoord over de verhoging van het schuldenplafond. Afgelopen nacht werd een nieuwe stemming afgeblazen. De Democraten en de Republikeinen hebben nog tot 17 oktober middernacht om tot een deal te komen en een crisis te voorkomen. Inmiddels heeft kredietbeoordelaar Fitch laten weten dat er een

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

De dollar wordt de kop van Jut

Het politieke getouwtrek in Washington kent geen winnaars en veel verliezers. Ambtenaren die niet worden betaald, musea die gesloten zijn en de dollar. De greenback als kop van Jut.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs