EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27316 tot 27320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Financiële problemen Libië door olieblokkade

Arbeiders, bewakers en milities leggen al maanden de belangrijkste oliefaciliteiten van het land plat om hoger loon en meer politieke rechten te eisen.

De premier waarschuwt nu dat als de blokkades niet stoppen, de overheid door de gedaalde olie-inkomsten problemen zal krijgen met het dekken van haar uitgaven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Goud en zilver report (Week 45)

De laatste nieuwtjes en cijfers uit de goudmarkt en de zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate. De prijzen van beide edelmetalen gingen de afgelopen week opnieuw onderuit, voornamelijk door het Amerikaanse banencijfer. Ondertussen blijft de vraag naar fysiek edelmetaal groot, zo blijkt uit cijfers van de Amerikaanse en Australische munthuizen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Met een nulurencontract ben je altijd bang

Johan de Heer werkt sinds een jaar met een nulurencontract bij een taxibedrijf in Den Haag en zit midden in de “race to the bottom” in de taxiwereld. Hij is zijn hele leven al van flexbaantje naar uitkering naar flexbaantje gegaan. Bij zichzelf en bij zijn collega’s merkt hij aan den lijve wat de gevolgen zijn van de steeds verder oprukkende flexibilisering, vooral aan de onderkant van de arbeidsmarkt.

Lees verder op doorbraak.eu
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Mobiel betaalplatform Sixdots vanaf 2014 op Belgische markt

De bank BNP Paribas Fortis gaat samen met Belgacom en MasterCard vanaf de lente van 2014 het elektronisch betaalplatform Sixdots aanbieden. Via een mobiele applicatie kan een gebruiker met niet meer dan een pincode een transactie uitvoeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

De week vooruit

De afgelopen week was vooral Twitter week. En natuurlijk de week van verrassend sterke cijfers uit de VS. Dit mogen beleggers aankomende week verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs