EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27321 tot 27325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

55.000 werklozen dreigen uitkering te verliezen

Ongeveer 55.000 werklozen, van wie het merendeel in Wallonië, dreigen uitgesloten te worden van hun recht op uitkeringen vanaf 1 januari 2015, wegens een hervorming die de federale overheid heeft beslist. Dat bericht SudPresse op basis van een onderzoek door de studiedienst van het Waalse ABVV. Secretaris-generaal Thierry Bodson heeft het over een "heuse sociale atoombom".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Goed nieuws voor Europese Madoff-slachtoffers

Beleggers die indirect geld hebben verloren bij de Madoff-fraude, door te beleggen in fondsen, kunnen nu rechtstreeks aanspraak maken op compensatie. Dat is het gevolg van een beslissing van het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Als reactor 4 in Fukushima instort, wordt leven op aarde weggeveegd

Het komt uit de mond van de Japanse diplomaat Akio Matsumura: de nucleaire ramp in Fukushima, de kerncentrale die door de aardbeving en tsunami van maart vorig jaar zwaar werd getroffen, kan uitmonden in een nog grotere ramp die alle leven op onze planeet zou wegvegen. Amerikaanse specialisten delen zijn bezorgdheid.

Lees verder op safetyanalyse.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Andreas Antonopoulos geeft college over Bitcoins

Wilt u meer weten over Bitcoins en wat virtuele valuta kunnen betekenen voor onze maatschappij? Dat kunnen we u de volgende video van Andreas Antonopoulos absoluut aanraden!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Abenomics bewijst: QE werkt NIET

Zerohedge is er terecht trots op dat ze correct de gevolgen van Abenomics konden inschatten een jaar geleden. De massale verhoging van de monetaire basis deed de Japanse munt crashen en de aandelenmarkt omhoogschieten. Tot zover het succes.

Maar 1 jaar na de lancering van het programma wordt steeds duidelijker dat hetniet werkt, net zoals QE door de Federal Reserve niet werkt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs