Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 27321 tot 27325
Bron: arthurbrekelmans.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Kinderen zijn de dupe van deze crisis

Onze kinderen zijn de dupe van de crisis. Dat mag je niet toestaan!

“De olietanker is vertrokken”, maar vaart wel heel erg langzaam. Hulp is onderweg. Maar komt de hulp ook op tijd of zullen er kids tussen de wal en het schip terecht gaan komen als de hulp te laat komt?

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Gemeenten vrezen hogere kosten persoonlijke verzorging

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft bezorgd gereageerd op het uitgelekte nieuws dat gemeenten waarschijnlijk toch niet verantwoordelijk worden voor de persoonlijke verzorging van hulpbehoevenden. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Amerikaanse arbeidsmarkt raakt maar moeilijk weg uit een diep gat

De cijfers spreken voor zich: het Amerikaanse Labor Department maakte bekend dat er in augustus 169,000 nieuwe banen zijn bijgekomen. Dat is minder dan de 180,000 waar op was gerekend wat nogmaals aantoont dat het herstel in de U.S. moeizamer verloopt dan iedereen hoopt.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Voedselverspilling enorme bron CO2-uitstoot

Na de VS en China zorgt de wereldwijde voedselverspilling voor de grootste uitstoot van broeikasgassen, zegt de VN in een rapport dat woensdag verscheen.

Elk jaar wordt een derde van al het voedsel dat bestemd is voor menselijke consumptie, zo’n 1,3 miljard ton, verspild. Alle energie, water en chemicaliën die gemoeid gaan bij de productie, distributie en het afvoeren van verspild voedsel gaan daarmee ook verloren. Alles bij elkaar zorgt dat voor een CO2-uitstoot die alleen wordt overtroffen door de jaarlijkse uitstoot van China en de VS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Nigel Farage geeft Guy Verhofstadt lik op stuk

Nigel Farage geeft een zeer intelligente uiteenzetting betreffende de acties die ondernomen dienen te worden tegen de gasaanvallen in Syrië. Hij is tevreden dat het Brits Parlement niet gekozen heeft om onbezonnen een oorlog te beginnen waardoor vrede nog steeds een kans heeft.