Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27321 tot 27325
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Stevig herstel Nederlandse industrie.

De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid weerspiegelt, steeg van 50,8 in juli naar 53,5 vorige maand. Een stand boven 50 duidt op groei, daaronder op krimp.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Dit kan écht niet door de beugel!!

Dit weekend ontwarde de regering-Di Rupo de benoemingsknoop, en dat deed een aantal topmanagers en politici van post verschuiven. Marc Descheemaecker gaat naar Brussels Airport, Jannie Haek naar de Nationale Loterij en De Clerck naar Belgacom. Dat levert hen, naast een maximaal loon van 290.000 euro, ook een opzegvergoeding op. Voor Descheemaecker gaat het om 900.000 euro, voor Haek 750.000 euro en De Clerck krijgt vier jaar loon.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Zo worden fortuinen gemaakt

Het is simpel, het is gemakkelijk en het kan de prestatie van je portefeuille drastisch verhogen,... en toch zijn er maar weinig beleggers die erin slagen om er veel geld mee te verdienen. Wat is het geheim? Volhouden aan een succesvolle belegging en niet te snel winst nemen, aldus DailyWealth.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Is zilver overkocht?

Na een klim van 24 procent in augustus staat de zilverprijs voor een uitdaging om zijn momentum verder te zetten. Op $ 24,80 doorbrak het even zijn weerstand, maar die sterke stijging leek te hoog gegrepen. Na beter dan verwachte economische data uit de Verenigde Staten moest de zilverprijs stoom afblazen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Column Kees de Kort | Den Haag is in staat alles verkeerd te doen

Er zit in positieve zin beweging in de Nederlandse industrie. Maar er was ook nieuws over het aantal uitzenduren in het tweede kwartaal. Daar zit nog een klein minnetje in.