Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27331 tot 27335
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Kledingmerken beloven miljoenenhulp voor Bangladesh

Slachtoffers van de rampen in kledingfabrieken in Bangladesh krijgen extra hulp van kledingfabrikanten. Bedrijven als C&A en Primark beloofden op een bijeenkomst in Zwitserland getroffen textielarbeiders extra te gaan compenseren.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Twitter zet eerste stap richting beurs

De Britse krant Sunday Times meldde eerder deze maand op basis van ingewijden dat Twitter een beursgang voorbereidt. Het bedrijf zou daarbij gewaardeerd kunnen worden op 15 miljard dollar (ruim 11,3 miljard euro).

Bron: wijwordenwakker.org
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Syrië, de werkelijke reden voor oorlog

Schep een Wereldcrisis om een Wereldregering aan te stellen

Het volgende is een stukje uit een nog te publiceren boek van Andrew Gavin Marshall over 'Global Government', Global Research Publishers, Montreal. Voor meer van deze auteur over de economische crisis en het wereldbestuur, kijk naar het onlangs uitgebrachte boek van Global Research: "The Global Economic Crisis: The Great Depression of the XXI Century," Michel Chossudovsky en Andrew Gavin Marshall (Redacteurs), waarin de auteur drie hoofdstukken bijdroeg aan de geschiedenis van centrale banken, de opkomst van een wereldvaluta en centrale Wereldbank, en de politieke economie van de wereldregering.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Stiptheidsacties douaniers leiden tot 9 miljoen euro verlies per dag

De stiptheidsacties van de douaniers op Brucargo, de vrachtluchthaven van Brussels Airport, leiden tot een achterstand of verlies van 3.000 ton vracht per dag met een waarde van 9 miljoen euro. Dat zegt werkgeversorganisatie Voka Halle-Vilvoorde donderdag. Ze hoopt op een snelle oplossing. De douaniers op Brussels Airport voeren voor de tweede dag op rij stiptheidsacties bij het passagiersverkeer en op Brucargo. Afgelopen nacht hebben hun collega's op de luchthaven van Bierset (Luik) zich aangesloten bij het protest, meldt ACV.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Het Duitse model: combinatie van ouderdom en angst doet de productiviteit stijgen

We leven in een wegwerpcultuur waarin jonge werknemers al snel ‘te oud’ worden bevonden om in dienst te houden en in te investeren. Maar in tegenstelling tot wat de populaire wijsheid beweert, is de crisis net goed voor oudere professionals omdat ze bedrijven angstig maakt en verplicht om te roeien met de riemen die ze hebben.