EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27331 tot 27335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Amerikaans tekort op laagste peil sinds 2008

De uitgaven van de overheid waren in het afgelopen boekjaar, dat eind september werd gesloten, ruim 680 miljard dollar (495 miljard euro) groter dan de inkomsten.

Een jaar eerder bedroeg het tekort nog 1090 miljard dollar. Het tekort werd kleiner door de automatische bezuinigingen en belastingverhogingen die in januari van kracht werden.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

De snelle val van miljardair Eike Batista

Eike Batista… Ooit stond hij bekend als een meedogenloze zakenman. Vandaag wankelt de voormalige miljardair op de rand van de financiële afgrond. Maar zijn zakenimperium staat op omvallen, nu zijn belangrijkste bedrijf OGX op het punt staat om het faillissement aan te vragen, volgens insiders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

QE zal niet stoppen...

Volgens econoom Edin Mujagic hoeven we niet te rekenen op tapering, de afbouw van het stimuleringsprogramma van de Amerikaanse centrale bank. De QE blijft en we moeten er serieus rekening mee houden dat de geldpers in de toekomst nog harder zal draaien. Lees de analyse van Mujagic op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

FED houdt stimuleringsprogramma op $85 miljard

De Federal Reserve wijzigt niets aan haar monetaire beleid, zo blijkt uit de FOMC notulen die vanavond werden vrijgegeven. De centrale bank blijft $85 miljard in de economie pompen door hypotheekleningen en staatsobligaties op te kopen. De goudprijs zakte op dit 'nieuws' met 1%, de zilverprijs dook 1,6% onderuit.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Barroso haalt fel uit naar de VS

Op een toch wat vreemd moment heeft de grote baas van de EC besloten eens stevig uit te halen naar Washington. Barroso haalt stevig uit in een interview met Reuters.

Wat is er aan de hand? De VS heeft, weliswaar tijdelijk, het gedoe rond het schuldenplafond opgelost, de federale overheid draait weer op volle toeren en juist nú haalt Barosso in een interview met Reuters stevig uit naar de VS. Nu staat de relatie tussen Europa en de VS al danig onder druk van het spionage schandaal,mogelijk dat dit een rol speelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs