EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27341 tot 27345 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

IJsland bewijst dat het anders kan

IJsland kende in 2008 een levensgrote crisis, het was tegelijk de start voor zowat de rest van de geïndustrialiseerde wereld van de Kredietcrisis, waarvan we allemaal nog de gevolgen dragen.  Het land gaat zelfs failliet maar door middel van razendsnelle hervormingen raakte het er wonderwel weer bovenop.  IJsland lost zelfs zijn schulden vervroegd af.  Hoe is dit allemaal mogelijk en waarom gaat het in de rest van het Westen dan economisch zo slecht? “Mensen in IJsland hebben een vrije geest en willen in een vrij land leven. Zij willen hun leven al helemaal niet door bankiers laten leiden en zijn wars van buitenlandse overheersers.  

Op 9 April 2011 vernietigde deze onafhankelijke bevolking een referendum over het  terugbetalen van de Icesave-tegoeden. Zowel Nederlandse als Britse investeerders hebben in 2008 hun spaartegoeden bij deze bank verloren. IJsland weigert na het ten ondergaan van Icesave om garant te staan voor de verliezen. het IJslandse volk ervaart het niet als haar verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de verliezen die door buitenlanders zijn geleden in deze financiële crisis”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

'Duits wegenvignet is onnodige en overbodige stap achteruit'

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei maandag - in tegenstelling tot eerdere uitspraken - dat ze een introductie van een wegenvignet op Duitse snelwegen niet langer uitsluit. De invoering van de wegenbelasting was een onderdeel van de verkiezingscampagne van Horst Seehofer, de premier van de deelstaat Beieren. Seehofer is tevens voorzitter van de CSU, de zusterpartij van Angela Merkel. Hij heeft een eventuele deelname aan een nieuwe coalitie met Merkel altijd verbonden aan de introductie van het autowegvignet.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Deel personeel luchthaven Luik legt spontaan werk neer

Een deel van het personeel van de Luikse luchthaven heeft vandaag spontaan het werk neergelegd uit protest tegen wijzigingen in het uurrooster. De actie, veroordeeld door de directie, veroorzaakte vertragingen voor uitgaande vluchten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Column Kees de Kort | Tot op het bot verdeeld

Amerika is de gids voor de hele wereld. Zelfs de grote columnist Thomas Friedman bemoeide zich ermee en zei dat het vertrouwen in de VS in het buitenland afbrokkelt. Begrijpelijk, Kees de Kort? "Natuurlijk."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

klantgegevens van de Rabobank te koop op Russische Tor netwerk

Ruim 26.000 klantgegevens van de Rabobank zijn te koop op een Russische Tor netwerk. Het gaat onder meer om namen, adressen telefoonnummers, rekeningnummers en saldo.

Lees verder op logweb.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs