Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27341 tot 27345
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Economische contrasten in Europa worden steeds groter

U dacht toch niet dat de schuldencrisis over was?

We zijn toe aan een nieuw Europees geldsysteem

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Turd Ferguson: “De crisis is niet over, het ergste moet nog komen”

Turd Ferguson van TFMetalsReport heeft het over de afhandeling van de financiële crisis. Onder andere Ben Bernanke van de Federal Reserve wil ons allemaal laten geloven dat de crisis voorbij is, maar de crisis is niet voorbij zegt Ferguson, het ergste moet nog komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

De Grieken zullen het nooit leren

De voorwaarden opgelegd door de troika aan Griekenland zijn streng, zeer streng. Een van de opgelegde taken is het verkopen van een aantal staatsactiva. Die opdracht verloopt minder vlot dan verhoopt want in de huidige constellatie heeft niemand veel zin om te kopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Overgangsmanager NMBS werkt voor 0 euro

Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille (PS) hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor... 0 euro, schrijft De Morgen. Een belangrijk signaal op een moment dat andere overheidsmanagers strijden voor hun gouden parachute.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Duitslands langzame economische zelfmoord: wedden op industrie zonder concurrentiëel te zijn op vlak van energie

Duitsland pleegt langzaam economische zelfmoord. Het heeft zijn toekomst verwed op zware industrie en productie, maar heeft geen energieplan om deze strategie te ondersteunen. Zijn dure groene droom - waarbij het land tegen 2035 ruim 50% van zijn energie uit wind, zonnepanelen, biomassa en andere hernieuwbare bronnen wil halen en zelfs 80% tegen 2050 - zal tussen de 700 en 1.000 miljard euro kosten. De Duitsers moeten wel het meest romantische volk op aarde zijn, schrijft Ambrose Evans-Pritchard in de Daily Telegraph: