EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27356 tot 27360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 10 november 2013

De week vooruit

De afgelopen week was vooral Twitter week. En natuurlijk de week van verrassend sterke cijfers uit de VS. Dit mogen beleggers aankomende week verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Von der Dunk: 'Misschien moeten we toch maar islamitisch gaan bankieren'

© reuters. column De islam verbiedt woeker en speculatie - dus geld maken met geld. En dat is juist het grote probleem met de financiële sector nu. Dus misschien is islamitisch bankieren wel een oplossing, betoogt Thomas von der Dunk.

Afgelopen woensdag ontving de bekende Duitse filosoof Jürgen Habermas, een groot pleitbezorger van een verdere vereniging van Europa, in Amsterdam uit handen van de koning de prestigieuze Erasmusprijs.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

'China aan vooravond ingrijpende hervormingen'

Het overleg van de Chinese Communistische Partij gaat over de meest ingrijpende economische veranderingen sinds het begin van de hervormingen onder Deng Xiaoping in 1978.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Bereidt u voor op een markt crash van 50 procent

Beleggers zijn verre van euforisch, eerder apathisch. Geen omgeving voor een markt crash, toch? Dat zou nog wel eens lelijk tegen kunnen vallen.

De recordrace op Wall Street wordt af en toe onderbroken, maar van enige serieuze correctie is nog altijd absoluut geen sprake. En als we over een correctie spreken, dan moet u toch in de orde van grootte denken van 10 tot 15 procent. Dat hebben we inderdaad al heel lang niet gehad, zeker niet in de VS. Geen vuiltje aan de lucht dus voorlopig?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs