Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 27361 tot 27365
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 31 augustus 2013

Tesla wil wereld veroveren met 'sexy elektrische auto'

De fabrikant van elektrische auto’s denkt nog voor het eind van het jaar een groot deel van de Europese markt te veroveren, en ook Azië staat op het programma.

De fabriek in Tilburg vormt voor Tesla de toegangspoort tot de Europese markt, vanuit hier zullen de auto’s direct aan klanten in de rest van Europa worden gedistribueerd.

Bron: dewaarheid.nu
Geplaatst: zaterdag 31 augustus 2013

Winning schaliegas voor Volk & Vaderland

27 augustus 2013 - Henk Kamp, Minister van Economische Zaken in kabinet Rutte 2, sprak zijn mond voorbij. Of hij dat met opzet of per ongeluk deed is niet duidelijk, maar hij deed het wel.

Schaliegas splijt niet alleen de bodem, het splijt ook de samenleving. Gas dat ergens in de bodem zit en dat er met grote moeite en niet zonder gevaar uitgehaald kan worden. Alvorens dat op grote schaal gewonnen kan moet er eerst geoefend worden. Boxtel, Luttelgeest en Marknesse zijn de klos. Daar wonen mensen, maar dat maakt niet zo heel veel uit.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 31 augustus 2013

In Spanje moet patiënt meer dan honderd dagen wachten op operatie

Spanjaarden dienden eind vorig jaar gemiddeld honderd dagen te wachten op een chirurgische ingreep. Daarmee zijn de wachttijden voor niet-dringende chirurgische ingrepen in Spanje tot een recordhoogte gestegen. Dat blijkt uit cijfers van het Spaanse ministerie van gezondheidszorg over de activiteiten van de openbare ziekenhuizen. In juni vorig jaar bedroeg de gemiddelde wachttijd nog zesenzeventig dagen. Bij het begin van de economische crisis vijf jaar geleden diende in Spanje gemiddeld eenenzeventig dagen op een chirurgische ingreep te worden gewacht. De cijfers toonden aan dat eind vorig jaar 571.395 Spaanse patiënten op een wachtlijst voor een chirurgische ingreep stonden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 31 augustus 2013

Een zeldzame glimmer van vrijheid

Legalisering van marihuana? Uitgerekend in de Verenigde Staten, het land van de on-vrijheid? De wonderen zijn duidelijk de wereld nog niet uit.

Bron: caribbean360.com
Geplaatst: zaterdag 31 augustus 2013

Jamaica: Regering wordt aangespoord om cannabis te legaliseren voor economische redenen

KINGSTON, Jamaica, Friday August 30, 2013 - The Portia Simpson Miller led administration is being urged to legalise and regulate marijuana as the nation’s economy could benefit from such a move.