Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 27361 tot 27365
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Eigenaren zonnepanelen moeten btw betalen

Staatssecretaris Weekers van Financiën heeft bepaald dat ook particuliere eigenaren van zonnepanelen btw-plichtig zijn voor het produceren van groene stroom.

Dit is het gevolg van een Oostenrijkse zaak waarin het Europese Hof van Justitie oordeelde dat er sprake is van ondernemerschap bij het vergoeden van eigen opgewekte stroom.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Gaat Amerika op 17 oktober failliet?

Het Amerikaanse schuldenplafond van $16,7 biljoen werd in mei al bereikt, maar door te lenen van het ambtenarenpensioen kon Amerika nog een paar maanden tijd rekken. Voor 17 oktober moet het schuldenplafond verhoogd worden. Hoe ver zal de Republikeinse oppositie gaan om haar macht te laten gelden?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Bail-ins : overal wordt spaargeld geconfisceerd

Het geval Cyprus was een proefballonnetje opgelaten door the powers that be om te zien hoe ver ze konden gaan.  Ver dus, héél ver.  Want de massa? Die kan je blijkbaar alles laten slikken.  Bail-in is het nieuwe modewoord.

Bail-in versus bail-out

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Dit gebeurde de laatste keer dat de Amerikaanse overheid zijn deuren moest dichtdoen

Als er in de Verenigde Staten geen akkoord gevonden wordt over de verhoging van het schuldplafond, komt er een shutdown van de overheid. In feite klinkt dit veel erger dan het in realiteit is. De Verenigde Staten kwam in het verleden al 17 keer in een situatie van een shutdown terecht. Op onderstaande grafiek zie je wat er de vorige keer gebeurde met de S&P 500.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Alle schulden zijn wereldwijd opgeheven.(tekst en video)

Objector insists to judge 'there isn't a bankruptcy' in Detroit because all global debts have been erased

Chair of St Peter leader talks about Detroit bankruptcy: Robert Marques, leader of the Chair of St. Peter speaks to the media after leaving U.S. District Court in Detroit on Sept. 19, 2013. Kathleen Galligan/Detroit Free Press