Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 27366 tot 27370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Goudprijs in augustus met 5 procent gestegen, zilver met bijna 20 procent!

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat augustus een moeilijke maand is geworden voor de markten. De Dollar bereikte een piek voor de afgelopen 4 maanden, het goud kon voor de 2de maand op rij een stijging laten optekenen. De goudprijs is in augustus met 5 procent gestegen.

De zilverprijs deed er nog een flinke schep bovenop en dikte maar liefst 19,8% procent aan in de maand augustus. Het geeft andermaal aan datgene wat we hier al maanden roepen, namelijk dat zilver de volatiele variant is van goud, zowel naar onder maar vooral ook naar boven!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

“Verwacht u aan opstanden, honger en bloedvergieten”

De Amerikaanse trendwatcher Gerald Celente (Trendsresearch.com) doet al sinds 1980 voorspellingen op economisch, financieel en sociaal-maatschappelijk gebied, en met opzienbarende resultaten.  “We’re going into the Greatest Depression” zegt hij vandaag…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Laatste kans op onze Twitter-tip?

Dat het sociale media aandeel Twitter naar de beurs komt, staat als een paal boven water. Maar bij Twitter willen ze niet dezelfde fout maken als bij Facebook. Bij Twitter willen ze klaar zijn om naar de beurs te gaan. Twitter wil niet bezwijken onder de druk van internationale aandeelhouders om de aandeelhouders rijk te maken. Twitter wil naar de beurs als het bedrijf daar klaar voor is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Vooruitzichten voor goud: steun op $ 1.380 en $ 1.350 – sentiment blijft positief

Op weekbasis verloor de goudprijs vorige week $ 10,60 en de zilverprijs $ 0,35. Dit zijn minieme dalingen na een sterke reeks die erop wijzen dat beide edelmetalen overkocht waren. Het gebrek aan volume op de dagen dat goud en zilver daalden, wijst erop dat de stijgende trend vermoedelijk verder gezet zal worden. Goud vindt steun op $ 1.350 en $ 1.380, zilver rond $ 23.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Europa staat op uit de doden

Europa staat stilaan maar zeker op uit de doden. Dat moet blijken uit de PMI (Purchasing Managers Index)  die door onderzoeksbureau Markit wordt gepubliceerd (.pdf).