EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27366 tot 27370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 9 november 2013

FNV voert actie in haven Amsterdam

De werknemers voeren actie tegen oneerlijke concurrentie die plaatsvindt op het bedrijfsterrein van ACT, dat begin dit jaar werd gesloten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 november 2013

Amsterdam is broeinest van ondergronds bankieren

Dat zegt officier van justitie Greetje Bos, expert in het bestrijden van de zwarte geldmarkt bij het landelijk parket van justitie.

In Nederland lopen jaarlijks enkele tientallen onderzoeken naar het witwassen via het systeem dat vooral in India en Pakistan gangbaar is.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 november 2013

'Loonmatiging in Nederland onnodig sterk'

Dat blijkt uit een rapport van de Europese Commissie. Voor de concurrentiepositie van Nederland is het niet noodzakelijk op de rem te trappen, zo schrijft Het Financieele Dagblad zaterdag.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 november 2013

Chinese inflatie loopt verder op

De inflatie in China is vorige maand gestegen tot 3,2 procent, de sterkste stijging in 8 maanden. Dat blijkt uit zaterdag gepubliceerde cijfers van het Chinese statistiekbureau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 november 2013

Bitcoin miljonairs en internationale acceptatie

In 2009 investeerde de Noor Kristoffer Koch 150 Kronen ($26,60) in 5000 Bitcoins. Hij was bezig om een thesis te schrijven over encryptie en gedurende dat proces deed hij bij wijze van een praktische proef zijn onbewuste lucratieve aankoop. In de daaropvolgende vier jaar vergat hij deze aankoop verder. Toen er in de media steeds meer berichten verschenen over de opkomst van de digitale valuta werd hij toch nieuwsgierig of hij ze nog steeds in bezit had.

[...]

Lees verder op bitcoinspot
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs