Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27386 tot 27390
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

KPN onderuit op Amsterdamse beurs

 Ook de andere Europese aandelenmarkten lieten weinig beweging zien. Beleggers lijken geen risicovolle posities meer in te willen nemen voorafgaand aan het lange weekeinde in de Verenigde Staten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

China vanaf 2017 grootste importeur van olie in de wereld

Steeds meer Chinezen kunnen zich een wagen veroorloven. 1 van de gevolgen daarvan is dat het Chinese wegennet stilaan dichtslibt, een ander gevolg is dat het land steeds meer behoefte heeft aan olie. Een groot deel van de olie moet ingevoerd worden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Nederlandse vrachtwagens beboet in buitenland

Zes op de tien gecontroleerde voertuigen krijgt een boete, schrijft dagblad Metro vrijdag.

Transport en Logistiek Nederland (TLN) luidt de noodklok in de krant. "In landen als België, Spanje en Frankrijk zoeken ze doelbewust Nederlandse chauffeurs op en geven bekeuringen van duizenden euro's", aldus een woordvoerder. "En alles moet contant worden betaald."

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

'Aantal werkende 65-plussers verdubbeld'

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), meldt Trouw vrijdag. In 2003 ging het nog om 73 duizend personen, in het eerste kwartaal van dit jaar waren dat er 182 duizend.

Bron: indoweb.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Grootste koersdaling Indonesische beurs sinds 2001

De Jakartaanse beursindex (JKSE) is de afgelopen maand met 13 procent gedaald. Dit is de grootste daling sinds 2001. Vandaag stond de JKSE-index even op 3.841,22, het laagste punt in 4 jaar. Oorzaak voor de koersdalingen is de sterke devaluatie van de Indonesische Rupiah als gevolg van grote prijsstijgingen. Omdat de economie in het Westen tekenen van herstel beginnen te tonen, halen veel investeerders hun geld uit Azie om dit opnieuw te investeren in Europa en de Verenigde Staten.