EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27391 tot 27395
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Aanpak internationale belastingontwijking

Vennootschappen die zich hoofdzakelijk bezig houden met het betalen en ontvangen van rente en royalty´s binnen concernverband en die verzuimen om de Belastingdienst te informeren over hun organisatie, kunnen daarvoor binnenkort beboet worden.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Straks mist Rutte 3 miljard aan bezuinigingen

Het kabinet dreigt een bezuiniging van bijna 3 miljard euro mis te lopen doordat er voor zijn plan om de pensioenopbouw te verlagen geen meerderheid is in de Eerste Kamer.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Extra geld voor verhoging kinderopvangtoeslag

De kinderopvangtoeslag voor ouders met lagere midden- en hogere inkomens gaan vanaf 1 januari 2014 omhoog. De lagere inkomens werden eerder al ontzien.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Dit zijn de goedkoopste huizen per provincie

De bodem in de huizenmarkt komt langzaam in zicht. Dat biedt starters een mooie kans om in te stappen. Sommige huizen zijn nu heel voordelig. Wat zijn de goedkoopste huizen per provincie? Met slideshow

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Vertrouwen particuliere beleggers gedaald

Slechts zeventien procent verwacht dat de maatregelen een economische groei opleveren. De index waarmee ING het vertrouwen meet, kwam in september uit op 105 tegen 114 in de voorgaande maand. ''Toch is de score van september nog altijd aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van heel 2013'', stelt ING-econoom Bob Homan.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs