Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 27396 tot 27400
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Uranium: opportuniteit of gedoemd? Gratis analyse!

De uraniumsector zit al enkele jaren in de hoek waar de klappen vallen. Na het drama in Fukushima meer dan twee jaar geleden ging de prijs voor uranium onderuit. Lange tijd leek $ 40 het dieptepunt te zijn voor de spotprijs van uranium, maar daar is de prijs recent ook doorheen gezakt. Met de hernieuwde zorgen omtrent de lekken in Fukushima zit er niet veel beterschap in. Zit er nog opportuniteit in de sector of is het gedoemd te verdwijnen?

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Sterke stijging aantal bijstandontvangers

Het aantal bijstandontvangers is in de eerste helft van dit jaar met ruim 21.000 toegenomen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Jon Najarian: “Verkoop goud als de invasie in Syrië begint”

Jon Najarian vindt de goudprijs momenteel overkocht na een rit van 20 procent sinds eind juni. Op het einde van het tweede kwartaal was goud sterk oververkocht, maar nu zijn de rollen omgekeerd, zeker als ze Syrië gaan binnenvallen. Dit is een geval van "buy the rumours, sell the news". Goud en olie hebben al een invasie in Syrië ingecalculeerd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Gepensioneerden weer de pineut

Bezuinigen, besparen, korten; het zijn de modewoorden van deze regering (maar niet alleen van haar).  Wie kunnen we nu nog aanpakken dachten ze? Laat ons nog eens 750 miljoen besparen door die af te pakken van de gepensioneerden; kunnen best nog 25 euro per maand missen.  Dit nieuws lekte zopas uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Hoe moet het nu verder met de groeilanden?

Sinds de eerste keer het woord "tapering" viel, zijn de groeilanden (vooral Brazilië, Turkije, Indonesië en India) zwaar getroffen. De stijgende rentevoet op Amerikaanse obligaties zorgde ervoor dat er een immense herverdeling van kapitaal en portefeuilles op gang werd gebracht. De groeilanden zijn hiervan het grootste slachtoffer. Hoe moet het nu verder?