EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27396 tot 27400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 november 2013

'Huizenprijzen stijgen vanaf 2015'

Dat voorspelt kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) in een maandag gepubliceerd rapport.

S&P verwacht dat de prijzen op de Nederlandse huizenmarkt dit jaar nog met 4,5 procent dalen.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Steeds meer werknemers werken staand achter hun bureau

Steeds meer werknemers werken staand achter hun bureau

In de Verenigde Staten wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een werkplek met een ‘lopend’ bureau, ofwel de treadmill desk genoemd. Dit omdat steeds meer werknemers het belang van bewegen inzien en niet de hele dag op hun billen willen zitten. De treadmill desk zorgt ervoor dat werknemers op een rustig lopend tempo of stilstaand hun werk kunnen doen op kantoor. Uit onderzoek blijkt dat we ongeveer 9,3 uur per dag op onze billen zitten en dat dit de levensverwachting naar beneden brengt.

Lees verder op vacatures.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Webplatform voor klusjes komt ook naar Vlaanderen

Het gras afrijden, de hond uitlaten, schilderwerken, je kind helpen met de lessen Frans, ... Het zijn allemaal klusjes die bovenop het werk en huishouden komen en waarvoor je best wat hulp kan gebruiken. Een aantal studenten bedachten voor hun thesis voor hun Master in Enterpreneurship een webplatform dat vraag en aanbod bijeenbrengt. Na hun studies besloten ze de theorie in de praktijk om te zetten en richtten ze in februari ListMinut op in Brussel. Nu maken ze de oversteek naar Vlaanderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Goud : aan de vooravond van Zero Hour?

De Amerikaanse financieel-economische schrijver, uitgever en filmmaker Addison Wiggin heeft de term Zero Hour uitgevonden; het is het moment waarop een van de grote handelsplatformen voor goud…geen goud meer zal hebben om aan de verplichtingen te voldoen.  Het zal ook het moment zijn dat de prijs van fysiek goud zich zal losmaken van het “papieren” goud.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Alternatieven voor de bank

En de burger werd bankier

Er valt niks te kiezen voor de burger, dus kies dan maar niet, stelt acteur Russel Brand in een spraakmakend BBC interview. Alle politieke partijen lijken volgens hem hetzelfde streven te hebben: economische groei. Dat het politieke en financiële systeem stuk is en de aarde op, daar wordt geen aandacht aan besteed. “Er komt een revolutie. Tijd om wakker te worden,” aldus Brand. Dat er ook in Nederland tijdens verkiezingen weinig te kiezen valt, beaamt socioloog Willem Schinkel. Volgens hem zijn er geen fundamentele verschillen tussen politieke partijen, zeker niet als het gaat om oplossingen voor de crisis. “Er is geen partij die zegt: we moeten nu echt snel naar een heel ander economisch systeem. [..] In feite zijn alle partijen in meer of mindere mate D66 geworden.”

Lees verder op tone-app.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs