EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27396 tot 27400
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Op naar een cashloze maatschappij?

Overheden lijken hard te werken aan het verbannen van cash geld. Cashtransacties boven een bepaald bedrag zijn al verboden. Verder worden we “aangemoedigd” steeds bank- en kredietkaarten te gebruiken. De officiĂ«le redenen zijn de strijd tegen het zwart geld, veiligheid en kosten besparen, maar tegelijkertijd wordt de controle op de burger fel opgedreven.  Mooi meegenomen! Want wie zegt financiĂ«le controle zegt eigenlijk vollĂ©dige controle. Het lijkt er een beetje op alsof de overheid ons geheel in haar macht wil krijgen en dat zullen we geweten hebben


Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Als de dollar valt


Gastbijdrage van AmsterdamGold | Willem Middelkoop schreef in 2007 het boek Als de dollar valt. Veel van de dingen die hij daarin uiteenzet over de ongeziene kanten van de wereldeconomie zijn inmiddels aan de oppervlakte gekomen. De dollar is echter nog niet gevallen. Nou was de voorspelling van Middelkoop ook niet dat het acuut ging gebeuren, volgens hem hebben we nog wel een paar jaar voordat de situatie onhoudbaar wordt. Ondanks dat er nog wel wat speelruimte is voordat de ‘greenback’ definitief de geest geeft, is het onderwerp toch weer verrassend actueel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Toeslag kinderopvang omhoog

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft dat vrijdag aan de Tweede Kamer geschreven. De lagere inkomens werden al eerder ontzien. Daarvoor is in de begroting 50 miljoen gereserveerd.

Het kabinet trekt volgend jaar 100 miljoen extra uit voor kinderopvang. Het geld komt uit meevallers.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Kabinet zet extra inspecteurs in tegen fraude

De versterking moet naar verwachting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 189 miljoen euro opleveren voor de schatkist.

Uitkeringsinstantie UWV krijgt 240 extra medewerkers, de Inspectie SZW ongeveer twintig en de Sociale Verzekeringsbank (SVB) twee. Het kabinet heeft daarnaast een aantal maatregelen aangekondigd om fraude te voorkomen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Overheid moet wellicht 1,5 miljard aan erfbelasting terugbetalen

Voor het kabinet dreigt een flinke tegenvaller. De overheid moet 1,5 miljard euro erfbelasting aan particulieren terugbetalen als de Hoge Raad een advies van de advocaat-generaal overneemt. 

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs