Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27396 tot 27400
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Steeds meer miljardairs in China

Tien jaar geleden was er in China nog niemand die zich (in dollars) miljardair mocht noemen. Maar inmiddels zijn het er 315. Hun aantal groeit bovendien steeds sneller. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Manipulatie van de Dow Jones: dit is hoe het werkt!

Wim Grommen heeft er een hele internationale campagne aan gewijd. De herziening van de aandelen van de Dow Jones toont weer aan hoe de Dow Jones gemanipuleerd kan worden zodat deze index op lange termijn blijft stijgen. Zwakkere aandelen worden vervangen door populaire aandelen. Nu werd Hewlett-Packard Co., Bank of America Inc. en Alcoa Inc. vervangen door Goldman Sachs Group Inc., Nike Inc. en Visa Inc.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Aanslagen 9-11: waarheid of complot?

Vandaag is het 12 jaar geleden dat de aanslagen in de VS, op 9/11 plaatsvonden. Sinds die allereerste dag zijn er bij sommige kleine groepen wereldburgers grote twijfels ontstaan over de aanslagen: zat Bin Laden hier alléén achter of was er ook betrokkenheid van de CIA?

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

'We staan voor een systemische slachting van de Europese industrie'

Europa staat aan de vooravond van een systemische industriële slachting. Dat zegt eurocommissaris voor Industrie Antonio Tajani. Europa’s goedbedoelde maar dwaze drang naar schone energie duwt de elektriciteitsprijzen naar onhoudbare niveaus, terwijl de VS dankzij hun schaliegasrevolutie de elektriciteitsprijs met 80% hebben verlaagd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

Slecht nieuws voor de Amerikaanse arbeidsmarkt is goed nieuws voor het goud

De maandelijkse publicatie van het Job Report door het Labor Department is een gebeurtenis waar steeds naar wordt uitgekeken. We laten nu even in het midden of dat terecht is of niet. Op vrijdag 6 september werd bekendgemaakt dat er in augustus maar 169,000 nieuwe banen bijkwamen.

De verwachting lag op 180,000, maar misschien nog slechter nieuws was dat het juli-cijfer, dat op zich al allesbehalve denderend was, eveneens naar beneden werd aangepast. Om een lang verhaal kort te maken: de Amerikaanse arbeidsmarkt is allesbehalve in topvorm.