Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 2741 tot 2745
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

Mnuchin: "VS willen geen handelsoorlogen"

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin zei gisteren in Berlijn dat zijn land geen handelsoorlogen wil. "Ons doel is om economische groei te creëren die goed is voor de Verenigde Staten en voor de rest van de wereld", klonk het verzoenend aan de vooravond van de G20.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

25 interessante boeken om op een dag miljonair te worden

Iedere miljonair heeft wel zijn of haar favoriete boek dat ervoor zorgde dat ze succesvol en rijk werden. Maar dat boek is voor iedereen anders. Warren Buffett leest enorm veel en zegt dat kennis werkt zoals samengestelde interest: hoe meer je leest, hoe sneller alles met elkaar verbindt en het succes steeds gemakkelijker wordt.

Dit is een lijst met 25 boeken die iedereen op weg kunnen zetten naar het sterrendom van miljonairs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

9 leefregels om iedere maand €500 extra over te houden

Een vette bankrekening, begint bij jezelf. Rijk worden gaat niet vanzelf, daar moet je iets voor doen. Gelukkig zijn er verschillende leefregels die je kan volgen waardoor je iedere maand meer geld kan overhouden. Van meer verdienen tot minder uitgeven, je geld verzorgen is je welvaart voeden.

Dit zijn 9 leefregels samengesteld door de beste financiële adviseurs ter wereld. Wie deze leefregels in acht neemt, zou in staat moeten zijn om iedere maand €500 extra over te houden.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

Wat de nazi’s en de Sovjets niet konden, doet Poetin wel

De aanleg van de brug over de Kerch, een zeestraat tussen Rusland en de Krim, vordert volgens plan. Dat hebben woordvoerders van de Russische overheid bekend gemaakt.

Daarmee lijkt de Russische president Wladimir Poetin te lukken in een onderneming die eerder ook Nazi-Duitsland en de Sovjet-Unie tevergeefs hebben proberen te realiseren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 16 maart 2017

Pas dan zal het afgelopen zijn met ongelimiteerd krediet

In onderstaande video illustreert Mike Maloney aan de hand van historische data hoe extreem de Amerikaanse overheidsuitgaven zijn opgelopen.

Ondanks de opgelegde ‘debt ceiling’, het schuldenplafond waaraan de Amerikaanse regering zich aan dient te houden, is de Amerikaanse schuld door de jaren heen tot onvoorstelbare hoogtes geklommen.