Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2741 tot 2745
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

10 super geniale dingen die succesvolle mensen dagelijks doen

Wie succesvol wil zijn (en blijven) moet productief zijn. Wie productief wil zijn, moet willen uitblinken, intelligent plannen en gefocust zijn werk doen. Deze super geniale productiviteitstips kunnen ervoor zorgen dat iedereen succesvol kan worden.

Pas deze tips toe om iedere dag 1% productiever te worden, dan ben je na een jaar 3 keer zo productief als vandaag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Nieuwe briefjes van 50 euro: dit verandert er

Begin april komen er nieuwe biljetten van vijftig euro in omloop. Aan de nieuwe briefjes werden enkele aanpassingen doorgevoerd om ze nog beter te beschermen tegen vervalsing.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Brussels Airport luidt alarmbel: 60.000 jobs in gevaar

De luchthavengemeenschap op Brussels Airport komt collectief in opstand tegen het uitblijven van een oplossing voor de Brusselse geluidsnormen. Vakbonden en werkgevers gaan samen actievoeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Dit zullen in 2030 de 32 machtigste economieën ter wereld zijn

PricewaterhouseCoopers is een van ’s werelds grootste professionele dienstenbedrijven ter wereld. Ze voorspellen onder andere de toekomst van de economie. Als belegger is het belangrijk om te weten welke economieën de komende jaren het sterkste zullen groeien. Daar liggen de grootste troeven om geld te verdienen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Lagere kapitaalbuffers in zicht

Een van de redenen waarom de bankencrisis ontstond in 2008, was de te kleine buffers die banken aanlegden om het hoofd te kunnen bieden aan financiële turbulentie.

Sindsdien zijn de voorwaarden en regels aangescherpt. De akkoorden van Basel III en Basel IV bepleiten hogere kapitaalratio’s. Dit alles laat onverlet dat we echter nog steeds in een systeem van ‘fractional-reserve banking’ zitten, waarbij slechts een klein deel van het geld/kapitaal in het bezit van de bank blijft, zonder uitgeleend en doorverkocht te worden.