Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 27401 tot 27405
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

“Grondstoffen staan op het punt om te exploderen”

De naam Martin Pring zal heel wat investeerders waarschijnlijk niet zo heel veel zeggen. De man – niet meer van de jongste inmmidels – is op de beurs van Wall Street nochtans een heuse beroemdheid. Hij spreekt niet zo vaak maar als hij spreekt wordt naar hem geluisterd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Het economische lot ligt in de handen van Bernanke

Er in één dag waar de hele financiële wereld naar uitkijkt. 18 september wordt de dag dat bankiers, politici, hedgefondsen, analisten, beleggers en andere belanghebbenden, de woorden van één man minutieus zullen trachten te analyseren. Die man zal de beslissende woorden uitspreken waarvan de wereld van het geld al jaren wist dat ze zouden worden uitgesproken. Zoiets in de trant van “

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Een van de meest belangrijke grafieken om te onthouden

Weinige beleggers kunnen het belang inschatten van de centrale banken op de goudmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

5 redenen dat de stierenmarkt in VS aandelen verder gaat

Het ziet er steeds meer naar uit dat de Amerikaanse aandelen rijp zijn voor een correctie, zowel technisch als het sentiment duiden op een verder daling van de aandelen. Maar wie diep genoeg graaft, zal ook nog signalen vinden die aantonen dat de Amerikaanse aandelen hun stierenmarkt van dit jaar gewoon verder kunnen zetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Citibank Tom Fitzpatrick: “Goud naar $ 3.500″

Tom Fitzpatrick, technisch analist bij Citibank, vergelijkt de recente correctie van goud met die van 1974-1976, toen de aandelenmarkten opkrabbelden van een krater in de bodem van de grafiek, net als aandelen dat de afgelopen jaren deden na de bodem van 9 maart 2009.