EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27401 tot 27405
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Goud moet terug naar $ 1.050 alvorens nieuwe hoogtes op te zoeken

Op de London Bullion Market Association conference in Rome voorspelden een delegatie van analisten een gemiddelde goudprijs van $ 1.405 tegen november volgend jaar. 4 topfiguren onder deze analisten verwachten wel dat de goudprijs eerst nog tot $ 1.050 zal terugvallen om de zwakke posities uit de markt te schudden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Met een lege maag naar school: de nieuwe armen

De economische en financiële crisis ontziet zelfs de zwaksten onder ons niet – de kinderen.  Van Spanje, Portugal en Griekenland bereikten ons reeds berichten dat steeds meer schoolkinderen met een lege maag in de klas arriveren. Maar nu komt het onheil nog dichterbij – in Vlaanderen is het ook zover.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Mathijs Bouman: Europa krabbelt op

“De eurocrisis is voorbij”. Eind december 2012 deed de Franse president François Hollande deze uitspraak. Half Europa verklaarde hem voor gek.

Typisch Frans wensdenken, vonden velen. Want hoewel de acute angst voor het uiteenvallen van de muntunie eind vorig jaar al wat was verminderd, was bijna het hele eurogebied in een recessie beland. Die recessie zou zorgen voor nieuwe schuldproblemen, verdere erosie van bankbalansen en mogelijk zelfs politieke instabiliteit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

S&P voorziet geen afwaardering VS

Standard & Poor's (S&P) verwacht niet dat de kredietstatus van de Verenigde Staten binnenkort verder moet worden verlaagd. Dat liet de kredietbeoordelaar vrijdag weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Is goud zijn status van veilige haven kwijt?

Goud blijft de gemoederen flink bezig houden. De reactie van goud op de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse federale overheid was een deceptie voor velen.

De vraag lijkt dan ook gerechtvaardigd of goud nog wel zijn status van veilige haven heeft. Wij denken van wel. Een gedachte die nog onlangs werd bevestigd door de visie van de Italiaanse centrale bank op goud. Maar is zijn natuurlijk (veel) meer redenen om niet te twijfelen aan de veilige haven die goud door de eeuwen heen had Ă©n heeft. Zo wordt goud gemanipuleerd door diverse overheden en centrale banken en men komt daar tegenwoordig ook nog eens openlijk voor uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs