EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27401 tot 27405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Crisis veroordeelt arme Britten tot junkfood

Britten zijn door de economische crisis steeds slechter gaan eten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Goeroes sterk verdeeld over de S&P 500

Het loont vaak om beleggingsgedrag van top hedge fund manager te kopiëren. Maar wat nu als diezelfde managers een compleet tegengestelde verwachting hebben?

Vorige week stonden we al uitgebreid stil bij David Einhorn. Die begint zich zo zoetjes aan zorgen te maken over de tomeloze recordrally op Wall Street. Reden om zich defensiever te positioneren met zijn beleggingsfonds Greenlight Capital. De long posities zijn netto 35 procent groter dan de short posities, en dat is wel eens aanmerkelijk lager geweest. Die defensievere houding van Einhorn kost geld: over de eerste negen maanden staat het rendement op 12 procent, tegen ruim 20 procent voor de S&P 500.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

De toekomst van 3D-printen

Dit moeten we nastreven als natie: excelleren, uitblinken of toch zeker méé zijn in trends die, niets meer of minder, een revolutie kunnen betekenen op technologisch vlak. We hebben het over 3D-printing, u heeft er natuurlijk al van gehoord op Biflatie.nl maar wat is het precies en vooral: hoe ver kan dit wel reiken?

”Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale ‘bouwtekeningen’ (computerbestanden) min of meer willekeurige driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Het gehele proces heeft de naam rapid prototyping gekregen”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Duitse economie dreigt te stagneren

De vergrijzing dreigt de economische groei in Duitsland te decimeren. Zonder aanpassingen en een toename van de migratie blijft van de huidige potentiële groei in 2030 bijna niets meer over. Dat stelt de hoofdeconoom van de Duitse bank KfW, Jörg Zeuner, in de zondageditie van de Duitse krant Die Welt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

De week vooruit

Afgelopen week lasten de beurzen een kleine adempauze in. Wat mogen beleggers aankomende week verwachten? Meer van hetzelfde? Of vuurwerk?

De financiële markten kwamen afgelopen week per saldo amper van hun plek, met hier en daar wel flinke individuele uitschieters. De aankomende week belooft met name interessant te worden voor tech gerelateerde aandelen en social media bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs