Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 27406 tot 27410
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Twee derde kiezers ziet liever investeringen

Twee op de drie kiezers denken dat de economie beter af is met investeringen die consumptie stimuleren dan bezuinigingen om de overheidsuitgaven terug te brengen. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Von Mises theorieën: oplossing voor de huidige crisis?

Het Ludwig von Mises Instituut Nederland nodigt u uit voor de komende conferentie in Utrecht. Prikkelende voordrachten, interessante inzichten en nieuwe contacten wachten u, beloven de organisatoren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Amerikaanse banken boeken recordwinst

Amerikaanse banken hebben in het tweede kwartaal gezamenlijk een recordwinst geboekt van 42,2 miljard dollar. Dat maakte het federale garantiefonds voor spaartegoeden FDIC vandaag bekend. Het is het tweede record op kwartaalbasis op rij. In het eerste kwartaal kwam de totale winst uit op 40,3 miljard dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Goudprijs heeft bodem bereikt: JPMorgan en Bank of America zijn het er over eens

De prijsdaling van het goud heeft geleid tot een aanzienlijk verlies van 50 miljard Dollar voor al wie goud bezat. Dat is natuurlijk een aanzienlijk bedrag maar veel zorgen hoeven we ons daarover niet te maken. Er zijn namelijk betere tijden in het verschiet en die zullen niet zo heel lang uitblijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Herstel Spaanse economie is een illusie

Spaanse Eerste Minister Mariano Rajoy wil iedereen doen geloven dat de Spaanse economie terug op het juiste spoor zit, dat het terug met economische groei zal aanknopen. Maar volgens Mike "Mish" Shedlock is dit een illusie, vooral als je kijkt naar de vastgoedmarkt. Hij verwacht dan ook dat Spanje opnieuw een bail-out zal moeten krijgen van de Europese Unie.