Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 27416 tot 27420
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Webwinkels zijn booming business in ons land

Terwijl de kleinhandel rake klappen krijgt, is de handel via het internet 'booming business'. Het aantal webshops in ons land neemt alsmaar toe en ook de klant kiest steeds vaker voor een aankoop via het net. Dat blijkt uit cijfers van zelfstandigenorganisatie NSZ en wordt bevestigd door sectorvereniging Safeshops.be.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

China en India: De protagonisten van de goudwereld

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

China is in recordtempo de grootste goudproducent ter wereld geworden; verwacht wordt 440 ton dit jaar.  Niets daarvan verlaat het land en daarbij importeert het nog massaal via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar wel 726 ton – en koopt het zoveel mogelijk goudconcessies op in Afrika en Latijns-Amerika.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

'100 duizend banen erbij in 2014'

Dankzij een pakket van maatregelen gericht op het mkb kunnen er volgend jaar 100 duizend banen gecreëerd worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

“Olieprijzen zullen hoog blijven, oorlog in Syrië of niet”

De onzekerheid en de toegenomen spanningen rond de situatie in Syrië hebben de olieprijzen in de afgelopen weken een extra duwtje in de rug gegeven. Toch zijn de waarnemers het over 1 ding eens: Syrië is momenteel niet de spelbepalende factor op de oliemarkten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Er is maar één centrale bank waarvan de balans van krimpt

Centrale banken blijven hun balans uitbreiden door nieuw geld te creëren. Er is maar één centrale bank ter wereld waar de balans de laatste 3 jaar gekrompen is, er is maar één centrale bank die de "Excess liquidity" uit de markt haalt,... en dat is de Europese centrale bank. Als we kijken naar onderstaande grafiek van Axel Merck zien we dat de Bank of England de laatste 5 jaar de absolute winnaar is.