Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27421 tot 27425
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Miljonair trekt met enorme kudde koeien door Australië

Selfmade multimiljonair Tom Brinkworth maakt van de nood een deugd. Voor een schijntje kocht hij in het noorden van Australië 18.000 koeien, maar om de kosten van het prijzige vervoer naar zijn ranch te beperken, besloot hij de reis te voet af te leggen. In zes maanden trekt hij met zijn nieuwe kudde 1.500 kilometer naar het zuiden. Voor Kerstmis moeten ze thuis zijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

'Rutte kost Nederland EU-subsidie'

De Europese fractie van het CDA verwijt premier Mark Rutte dat hij zich onvoldoende heeft ingezet bij de onderhandelingen voor de toekenning van Europese subsidiegelden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

'Geen verdere daling vraag woninghypotheken'

In het tweede kwartaal is de vraag naar woning­hypotheken nog wel gedaald. Als verklaring wijzen de banken vooral op de slechte vooruitzichten op de woning­markt en het lage consumentenvertrouwen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De VS – voorheen het Land van de Vrijheid

In de jongste aanval van de Amerikaanse overheid op de vrijheid van haar burgers heeft het United States Department of Agriculture een verbod uitgevaardigd tegen…een vierjarig meisje dat een groententuintje bijhoudt…

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Contactloos betalen maakt internationale opmars

MasterCard Worldwide maakt bekend dat er nu wereldwijd 56 landen zijn waar consumenten contactloos kunnen betalen. Het bedrijf maakt contactloos betalen mogelijk met creditcards, betaalpassen en, in toenemende mate, met smartphones. Via Near Field Communication (NFC) kunnen consumenten in Nederland snel, gemakkelijk en veilig betalen door enkel hun betaalpas of smartphone tegen een betaalterminal aan te houden – zonder een pincode in te hoeven toetsen bij bedragen van €25 of lager. Deze innovatie is vooral geschikt voor locaties waar snelheid aan de kassa belangrijk is.