Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 27426 tot 27430
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De VS – voorheen het Land van de Vrijheid

In de jongste aanval van de Amerikaanse overheid op de vrijheid van haar burgers heeft het United States Department of Agriculture een verbod uitgevaardigd tegen…een vierjarig meisje dat een groententuintje bijhoudt…

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Contactloos betalen maakt internationale opmars

MasterCard Worldwide maakt bekend dat er nu wereldwijd 56 landen zijn waar consumenten contactloos kunnen betalen. Het bedrijf maakt contactloos betalen mogelijk met creditcards, betaalpassen en, in toenemende mate, met smartphones. Via Near Field Communication (NFC) kunnen consumenten in Nederland snel, gemakkelijk en veilig betalen door enkel hun betaalpas of smartphone tegen een betaalterminal aan te houden – zonder een pincode in te hoeven toetsen bij bedragen van €25 of lager. Deze innovatie is vooral geschikt voor locaties waar snelheid aan de kassa belangrijk is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De stierenmarkt voor goud en goudmijnaandelen is nog jong

2013 is voorlopig nog een zwak jaar voor goud en goudmijnaandelen, ondanks de sterke rally van de laatste weken staat de goudprijs en vele goudmijnaandelen nog steeds op verlies sinds het begin van het jaar. Maar de volatiliteit is enorm. Dit is normaal in deze fase van de stierenmarkt. Als je kijkt naar de stierenmarkt van obligaties die al 32 jaar duurt, kan je stellen dat de stierenmarkt voor goud en goudmijnaandelen met zijn 12 jaar nog jong is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Wat heeft gewerkt bij beleggen (deel 5)

Vandaag het vijfde artikel over deze zesdelige minireeks. We stellen het vierde criterium van Tweedy, Browne voor.

4/ Een significante daling van de beurskoers

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

ECB faalt hard in haar primaire kerntaak

Deze onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van de consumentenprijzen zien in Griekenland en Nederland. De inflatie in Nederland ligt al een jaar of drie hoger dan 2% en daarmee boven de doelstelling van de Europese Centrale Bank (ECB). Deze streeft ernaar de inflatie in de eurozone dichtbij 2% te houden.