EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27426 tot 27430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

'Zet geld opzij voor Ierland'

De internationale kredietverleners die Ierland te hulp zijn geschoten, moeten geld opzij zetten voor het geval dat het euroland na het aflopen van het steunprogramma toch weer in de problemen komt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Mark Mobius heeft een gratis Groeimarkten tip voor u

Dé expert op het gebied van Groeimarkten, of zo u wilt Emerging danwel Frontier Markets, is Mark Mobius. Hij heeft een interessante nieuwe kansrijke regio ontdekt.

Wij denken dat Mark Mobius geen introductie behoeft. Vaste bezoekers van Slim Beleggen met interesse voor beleggingen over de grens zullen ongetwijfeld wel eens over de markante vermogensbeheerder gehoord of gelezen hebben en anders kunt u hier even bijlezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Nederland en de Welvaart Index

Over de laatste 5 jaar zijn nogal wat EU-landen uit de zogenaamde Prosperity Index top tien gevallen. Deze Index is een jaarlijkse ranking door het Legatum Institute van 142 landen op gebieden zoals rijkdom, economische groei en levenskwaliteit.

Dit is hoe Nederland er voor staat: Economie: op plaats 20. Ondernemerschap: op 8.  Overheidsbeleid: op 10.  Onderwijs: op 12.  Gezondheid: op 7. Veiligheid: op 17.  Persoonlijke vrijheid: op 14.  Sociaal kapitaal: op 5.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Drukkerij Chauveheid uit Stavelot failliet, 38 banen weg

De drukkerij Chauveheid uit Stavelot heeft donderdagnamiddag bij de handelsrechtbank van Verviers de boeken neergelegd. Dat melden Sud Presse en l'Avenir vandaag. De 38 werknemers verliezen hun baan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Amerika bespioneert 35 wereldleiders

Zo’n drie weken geleden verscheen op Xinhua.net, het officiële en meest geraadpleegde persagentschap van China, de eerste aanklacht vis à vis de Verenigde Staten : “US fiscal failure warrants a de-Americanized world”. Nu komt alweer een tweede publieke aanklacht (duidelijk een vervolg-reeks!) :

"The trust fiasco of America the Eavesdropper" en het bevat wederom sterk commentaar. Amerika bespioneert onder andere wereldleiders.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs