EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2746 tot 2750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Rijkste man in Afrika investeert in VS en Europa

Aliko Dangote, topman van Dangote Group en de rijkste man van Afrika, wil de komende jaren 20 tot 50 miljard dollar investeren in de Verenigde Staten en Europa. Hij wil dat geld tot 2025 onder meer in hernieuwbare energie en de petrochemische industrie steken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Kees de Kort: Navelstaren

Het Centraal Bureau voor de Statistiek maakte gisteren bekend dat de Nederlandse economie een groeispurt doormaakt. Dat de cijfers hoger zijn uitgepakt dan verwacht, is volgens BNR’s macro-econoom Kees de Kort logisch.

'Het zat ook wel een beetje mee natuurlijk. De bouw is écht aan het herstellen. De autoverkopen zijn écht aan het herstellen, dat is een plus. De export loopt wat beter. Opgeteld een aantal prettige verrassingen en nul tegenvallers. Dan krijg je dit soort getallen', zegt de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

IMF: “Chinese schuldenberg wordt ‘een gevaar'”

De Chinese economie zal de volgende drie jaar weliswaar een snellere groei kennen dan was verwacht, maar dreigt daarbij een gevaarlijke schuldenlast op te bouwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Ook Richard Branson pleit nu voor een universeel basisinkomen

Ook de Britse ondernemer Richard Branson pleit nu voor de introductie van een universeel basisinkomen. Daarmee kan volgens Branson, oprichter van het Virgin-imperium, een opvang gecreëerd worden voor de banen die onder invloed van de technologie gedoemd zijn om te verdwijnen.

De Britse miljardair benadrukt dat de wereld volop werkt aan de ontwikkeling van nieuwe innovaties, die bijzonder veel opportuniteiten en rijkdom zullen kunnen genereren, maar op de arbeidsmarkt helaas ook een aantal slachtoffers dreigen te maken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Deze parlementsleden bezitten samen €39 miljoen aan bitcoin!

Overheden hebben niet altijd een even positieve mening over bitcoin. Dikwijls proberen ze het te linken aan criminele activiteiten, hoewel dat dat door diverse studies ontkracht is. Maar wat als politici zelf bitcoin beginnen te kopen? Dat zou de wetgeving wel eens positief kunnen beïnvloeden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs