EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27451 tot 27455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 3 november 2013

DOCU : Amerika’s Drone Oorlog

De documentaire “Unmanned” over wat Amerikaanse “drones” (onbemande aanvalsvliegtuigjes) zoals aanrichten in verre, vreemde landen is gemaakt door Jemima Khan, een vermogende Britse schrijfster en docu-maakster die maatschappelijk zeer geëngageerd is, betoogde tegen de oorlogen in Irak en Afghanistan, nog mee de borgtocht betaalde voor Wikileaks’ Julian Assange en ook haar eigen liefdadigheidsstichting leidt.  Drones worden o.a. intensief ingezet in Pakistan volgens het zogenaamde

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

'Beleggingsfondsen in trek bij particulieren'

Dat stelde De Nederlandsche Bank (DNB) donderdag op basis van eigen onderzoek.

Huishoudens zagen de waarde van hun beleggingen in aandelen, fondsen en schuldenpapier de afgelopen 3 jaar met 7 miljard euro dalen tot 88 miljard euro, aldus DNB.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

DSK voorspelt nachtmerriescenario voor de EU: 'We staan voor de doorbraak van de populisten'

‘De zwakke groei zal tot sociale onrust leiden, dan komt de democratie in gevaar. Niemand gelooft het mooie plaatje dat ons wordt voorgespiegeld. Niemand gelooft nog dat de Europese leiders de problemen kunnen oplossen. Het debat gaat over meer of minder besparingen, terwijl de echte inzet het concurrentievermogen is.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Prepaid creditcard blijkt zo lek als een mandje

Pinnen op kosten van een ander. Dat kan met de 3V-kaart, zo ontdekte de redactie van Kassa. De 3V-kaart is bedoeld om veilig mee te betalen. Als je de kaart telefonisch opwaardeert dan blijkt het systeem peperduur en zo lek als een mandje.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Aantal Vlaamse starters met 6,4 procent gedaald tijdens eerste drie kwartalen

Het aantal starters is tijdens de eerste negen maanden van 2013 met 6,4 procent afgenomen in Vlaanderen. In Wallonië (-0,07%) en Brussel (-0,2%) bleef het aantal starters daarentegen zowat op het niveau van een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van handelsinformatiekantoor B-Information die zelfstandigenorganisatie NSZ vandaag verspreidt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs