Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27451 tot 27455
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Wie gaat er de Amerikaanse schulden betalen als ze Syrië ongewenst binnenvallen?

Gaat President Obama de grootste blunder van de westerse geschiedenis maken door tegen alle adviezen in alsnog Syrië binnen te vallen? De landen die de meeste Amerikaanse schulden opkopen, waaronder China en Rusland, hebben al te kennen gegeven niet opgezet te zijn met een Amerikaanse inval in Syrië. Zelfs de Amerikaanse bevolking en het Cogress keuren mogelijk een aanval niet goed. Dit kan de Verenigde Staten veel economisch leed bezorgen, aldus The Economic Collapse.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Een nieuwe opportuniteit voor tegendraadse beleggers biedt zich aan

Tegendraadse beleggers zijn altijd op zoek naar sectoren waar elke rationaliteit zoek is. De sector voor thermische kolen, kolen die voornamelijk worden gebruikt in energiecentrales, ligt volledig op zijn gat. In China, een van de grootste verbruikers van thermische kolen, werkt 90 procent van de mijnen met verlies. Op termijn zullen deze mijnen de deur dicht moeten doen zodat het aanbod daalt en de prijs terug stijgt, aldus Pierce Points.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Het einde van “too big to fail”?

Het einde van “too big to fail”? In ieder geval doet minister van Financiën Dijsselbloem een heel onverwachte uitspraak : banken mogen niet meer zo groot en cruciaal zijn dat ze bij een dreigend faillissement de economie in gevaar brengen! Wat elke weldenkende gewone burger al wist hoor maar soit…

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

'Nederland groeien? Dan langere werkweek en later met pensioen'

Die fijne economische groei van vroeger, die komt nooit meer terug. We moeten blij zijn met stagnatie en onze kinderen kunnen slechts hopen dat ze straks net zo rijk zijn als wij.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Nachtje in hotel duurder geworden

Dat blijkt uit een index van hotelprijzen die boekingssite Hotels.com dinsdag heeft gepubliceerd.