Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 27456 tot 27460
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

BRICS-landen creëren reservefonds van $ 100 miljard

De sterke groeilanden, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika staan op het punt om een reservefonds te creëren van $ 100 miljard waaruit deze landen geld kunnen halen in geval van financiële nood, zei Chinees vice Minister van Financiën Zhu Guangyao op een bijeenkomst in Sint-Petersburg.

Bron: baaz.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Waar of niet waar? Zes feiten over beleggen

1. Beleg voor een periode van minimaal drie jaar 2. Weet precies wat de huidige hype is 3. Beleggen is een soort van gokken 4. Om te kunnen beleggen, heeft iemand veel geld nodig 5. Om te beleggen, moet iemand ouder zijn en sigaren roken 6. Beleggen is moeilijk en ingewikkeld

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Hoe inspelen op de stijgende olieprijs

Het conflict in Syrië zorgt voor de nodige spanningen op de markt. Dit is vooral positief voor de olieprijs. De Brent Crude olieprijs steeg gisteren meer dan 3 procent tot bijna $ 115. Een lezer vroeg ons de raad hoe je nu best in kan spelen op deze stijgende olieprijs. Zoals SocGen deze morgen al liet weten, kan de olieprijs bij een escalatie van het conflict zelfs doorstijgen tot $ 150. De volgende aandelen zullen hier vermoedelijk van profiteren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Criminelen kopen vervolging af

Vorig jaar mochten in 6677 strafzaken criminelen hun vervolging gewoon afkopen.  Dit is een grote smaad voor justitie, het slechte voorbeeld geven en het wijst vooral op : de Staat heeft dringend geld nodig, eender hoe.  Dit is België.