Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27471 tot 27475
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

“Goudprijs zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het goud door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het goud trouw.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Column Kees de Kort | Totaal gedesillusioneerd

Ondanks het feit dat de Amerikaanse regering en de Federal Reserve er alles aan gedaan hebben om de economie op gang te trekken, valt de groei enorm tegen, vindt Kees de Kort. “Als optelsom stelt het allemaal niet zo heel veel voor.”

Bron: nautica.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

3 redenen waarom zilver het beter zal blijven doen dan de rest

Beleggers in zilver hebben er mooie weken opzitten. Sinds het diepte eind juni heeft de zilverprijs een stijging gekend van meer dan 30 procent. Het is daarmee een van de best presterende activa op de markten de laatste maanden. En het kan deze trend nog even aanhouden zegt The Wall Street Examiner.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Banken controleren de wereld (deel 2 van 2)

“Een overheid (en dus het volk) loopt kapot op rentebetalingen aan bankiers, bankiers hebben volgens zichzelf echter toch nog te weinig geld, en we gaan dat oplossen door nog meer geld te lenen van bankiers.  Nederland gaat binnenkort dus dieper in de schulden bij hun eigen (Rothschild) bankiers, die dat geld voor ons uit het niets toveren, waardoor wij geld krijgen van Nederlandse (Rothschild) bankiers om weg te geven aan Ierse (Rothschild) bankiers”.