EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27471 tot 27475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

China versoepelt de éénkindregel, maar kan het wel meer kinderen voeden?

Chinese toddlerOp het partijcongres van de Chinese Communistische Partij is beslist om het éénkindbeleid te versoepelen, meldt staatspersbureau Xinhua vrijdag op basis van een nieuw beleidsdocument. Koppels mogen voortaan twee kinderen hebben, mits een van de ouders enig kind is. Eerder gold de regel dat koppels enkel twee kinderen mochten hebben als beide ouders enig kind waren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

IEA gelooft niet in Amerikaanse schalie olie droom

Amerika zit vol met schalie olie en gas. Althans, zo luidt de algemene opinie. Het IEA zet daar echter zijn vraagtekens bij en denkt dat het een sprookje is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Rabo:Wankel economisch perspectief voor 2014

Alle grote centrale banken hebben de afgelopen jaren met (extreem) ruim monetair beleid volledig ingezet op de ondersteuning van het economische herstel. Nu dit herstel vorm lijkt te krijgen, zal die monetaire ondersteuning geleidelijk aan moeten worden heroverwogen. Het beeld op de financiële markten wordt sterk bepaald door de timing en het tempo van de afbouw van monetaire verruiming door de Fed (tapering). Hangende de politieke onzekerheid in de VS gaan de Rabo-economen er vanuit dat de Fed hier in het voorjaar een begin mee gaat maken en in het najaar haar monetaire verruiming heeft stopgezet. Bruinshoofd: “Dan zullen ook de speculaties beginnen over de timing van daadwerkelijk monetaire verkrapping. De Amerikaanse lange rente zal hierdoor worden opgestuwd en dat trekt ook de Europese rentes mee omhoog, wat riskant is voor het Europese herstel. Aan de andere kant zal de dollar geleidelijk aan waarde winnen ten opzichte van de euro. En dat kan dan de Europese uitvoer juist weer een steuntje in de rug geven.”

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

De goudprijs stijgt 3.500 %

Sinds 1970 wist de goudprijs een rendement te genereren van 3.500 procent, zo staat op The Telegraph.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs