EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27476 tot 27480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Geldverslaving is een gezondheidsprobleem

Laurette Onkelinx (PS), federaal minister van volksgezondheid, noemt de geldverslaving van Didier Bellens, topman van Belgacom, een gezondheidsprobleem. Psychotherapeut Bob Vansant neemt haar op haar woord en pleit voor maatregelen om deze verslaving aan te pakken.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Crisisheffing levert Nederlandse staatskas ruim 600 miljoen euro op

De crisisheffing 2012 die het Nederlandse kabinet invoerde om het begrotingstekort verder terug te kunnen dringen, heeft de staatskas ruim 628 miljoen euro opgebracht. Dat maakte het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Fed: Banken moet zich voorbereiden op het ergste

De Amerikaanse centrale bank heeft de Amerikaanse banken gewaarschuwd om meer liquiditeiten aan te houden voor het geval er een zware economische “downturn” komt. Banken moeten voornamelijk activa aanhouden zoals cash, obligaties en andere activa van hoge kwaliteit, aldus Occupy Corporatism.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Amerika spioneert maar de burger slaat terug

Europa staat op zijn achterste benen : bespioneren door de VS wereldwijd van email-, fax- en gsmverkeer is één ding maar HALT! wanneer het mobieltje van bondskanselier Angela Merkel wordt afgeluisterd.  Berichten komen inderdaad almaar sterker door, o.m. van het Duitse Bild magazine, dat haar telefoon (en van welke hoogwaardigheidsbekleders misschien nog) als sinds 2002 wordt afgeluisterd door de Amerikaanse geheime dienst.  Dit doet men niet onder vrienden! klinkt het verontwaardigd.  Tja, wie met de hond slaapt krijgt zijn luizen…  Ongenoegen dus, morren, veel anders kan Europa niet doen tegenover Big Brother.  Maar hackers van de “Anonymous”-beweging pakken de hele zaak wel aan en legden de National Security Agency website plat.  De hele commotie en deze nasleep is te danken aan de door voormalig NSA-werknemer en nu klokkenluider Edward Snowden geopenbaarde documenten, waaruit blijkt dat de VS al jaren vriend en vijand afluisteren, bespioneren. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Is de eurocrisis voorbij?

Is de eurocrisis voorbij? Johan Van Overtveldt Hoofdredacteur van Trends

Alhoewel betrokken politici steeds luider het tegendeel beweren, is het enige correcte antwoord op de titelvraag: neen. ECB-voorzitter Draghi verdoofde de eurocrisis maar dreigt zijn aanpak als een boomerang in het gezicht te krijgen.

Lees verder op knack.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs