Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 27476 tot 27480
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Topvrouw rukt op - DeOndernemer.nl

Het aantal vrouwen met een topfunctie in het bedrijfsleven, is het afgelopen jaar flink gestegen. Er zijn het afgelopen jaar zoveel vrouwelijke commissarissen bij beursgenoteerde bedrijven bijgekomen, dat zelfs het tijdig halen van de streefcijfers in zicht komt, meldt de Volkskrant.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Waarom Rutte liegt - Wel.nl

Mark Rutte maakt ons bang voor het overheidstekort door de bewering dat we daardoor aan rentelasten ten onder zullen gaan. Dat is zijn voornaamste excuus voor de draconische bezuinigingen. Maar, schrijft econoom Jacobs: hij jokt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

Mieke Van Hecke denkt dat spaarders hun geld in scholen kunnen investeren

Om de wachtlijsten voor het bouwen van nieuwe scholen weg te werken, zouden gewone spaarders hun geld in scholen moeten investeren. Dat zegt Mieke Van Hecke, de grote baas van het katholiek onderwijs, vanavond in VTM Nieuws.

Bron: knack.be
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

'De kracht van verandering' zit niet in Duitse mini-jobs

'Het is bedrieglijk eenvoudig om een bevolking onrechtvaardigheden te laten slikken.'

'N-VA staat gelijk aan achteruitgang', zegt politiek filosoof Bleri Lleshi. 'Nergens is dat duidelijker dan in het sociaal-economische programma van deze partij'.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

China sluit miljardendeals met Kazachstan

China heeft vandaag 22 handelsovereenkomsten ondertekend met Kazachstan. Het gaat om diverse contracten in de gas- en olie-industrie die samen goed zijn voor ruim 30 miljard dollar (22,7 miljard euro). Dat hebben de Kazachstaanse president Nursultan Nazarbayev en zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping in de Kazachse hoofdstad Astana bekendgemaakt.