EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27476 tot 27480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Half miljoen kredieten met betalingsachterstand

Het aantal kredieten met een betalingsachterstand is opgelopen tot bijna een half miljoen. In oktober waren er 499.120 dergelijke "niet-geregulariseerde achterstallige contracten", zo blijkt uit gegevens van de Centrale voor kredieten aan particulieren. De totale betaalachterstand bereikte een nieuw record van 2,92 miljard euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Column Kees de Kort | Helemaal hieperdepieper

Nu de opvolger van Ben Bernanke er is, is het de vraag of de financiële markten blij zijn met Janet Yellen, de nieuwe Fed-voorzitter. BNR's Kees de Kort: "De vraag stellen is 'm beantwoorden: helemaal gelukkig, helemaal hieperdepieper."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Dit is wat de prijs van Bitcoin doet exploderen

Dit artikel op Wired werd geschreven toen Bitcoin rond $ 200 noteerde. Ondertussen staat de waarde van Bitcoin nog eens dubbel zo hoog. Hoe komt het dat de prijs voor Bitcoin zo snel accelereert? Meestal krijgen we hetzelfde antwoord op dergelijke vraag, namelijk China. Bitcoin lijkt gearriveerd in China en dit doet de vraag exponentieel toenemen waardoor de prijs stijgt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Zilveren munten niet aan te slepen in VS

De zilveren munten zijn in de VS een hot item. Amerikanen slaan massaal American Eagles in, de beroepshandel vraagt inmiddels een premie van dik 18 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Straks ook in buurt? Stockholm krijgt eerste Bitcoinautomaat in Europa

In de Zweedse hoofdstad Stockholm komt straks een automaat waar Bitcoins kunnen worden gekocht. Het gaat om een Europese primeur.  Dat meldt Sveriges Radio. Initiatiefnemer is de 19-jarige ondernemer Louis Oberg, die een van de eerste machines aankocht in Noord-Amerika en het naar Zweden heeft laten verschepen. Tegen het eind van dit jaar zouden er wereldwijd 40 van die automaten operationeel moeten zijn, aldus nog  Sveriges Radio. In het Canadese Vancouver en het Amerikaanse San Diego staan al zogenaamde Bitcoin-ATM's.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs