Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27491 tot 27495
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Banken controleren de wereld (deel 2 van 2)

“Een overheid (en dus het volk) loopt kapot op rentebetalingen aan bankiers, bankiers hebben volgens zichzelf echter toch nog te weinig geld, en we gaan dat oplossen door nog meer geld te lenen van bankiers.  Nederland gaat binnenkort dus dieper in de schulden bij hun eigen (Rothschild) bankiers, die dat geld voor ons uit het niets toveren, waardoor wij geld krijgen van Nederlandse (Rothschild) bankiers om weg te geven aan Ierse (Rothschild) bankiers”.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

JP Morgan vlucht in … goud

Afgelopen vrijdag werd er in alle stilte een zeer belangrijk bericht de wereld ingestuurd. JP Morgan heeft zijn strategie voor grondstoffen gewijzigd naar long posities, voornamelijk basismetalen en koper. JP Morgan sloot ook zijn "verkoop" advies voor edelmetalen. Het ziet er zelfs naar uit dat JP Morgan zelf vlucht naar fysiek goud voor de beangstigende maand september, aldus Zerohedge.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Steeds meer palmolie als brandstof in Europese auto’s

Het gebruik en de verwerking van de omstreden biobrandstof palmolie in Nederland is in zes jaar tijd verdubbeld, tot 1,3 miljoen ton in 2012.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Nederlanders hartstikke gelukkig, ondanks sombere economie

Nederland behoort nog altijd tot de vijf gelukkigste landen ter wereld. Ondanks het gesomber van consumenten over de slappe economie.

Dat blijkt uit de nieuwe editie van het World Hapiness Report van onderzoekers van de Amerikaanse universiteit van Columbia, zo meldt CNN.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 9 september 2013

NMBS heeft 500 vacatures

De NMBS-Groep heeft in 2013 al 1.373 nieuwe medewerkers aangeworven. Er zijn voor dit jaar nog circa 500 vacatures, voornamelijk voor Nederlandstaligen, meldt de spoorweggroep.