EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27496 tot 27500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Goud: stilte voor de storm

Het is relatief rustig op de goudmarkt. Zowel de stieren als de beren houden zich opvallend stil. Daar kan wel eens snel verandering in komen.

Beleven we de stilte voor de storm op de goudmarkt? De afgelopen dagen viel er merkwaardig weinig te melden over de gebeurtenissen op de goudmarkt. De goudprijs blijft gevangen in een relatief kleine trading range.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Jim Rickards: "De euro is de sterkste munt"

Jim Rickards, bekend van de bestseller 'Currency Wars', heeft zich bijzonder positief uitgelaten over de euro. In een interview met Trumanfactor zegt hij dat veel analisten de dynamiek van de euro niet begrijpen. De waarde van de munt staat los van de hoge werkloosheid en de zwakke economische groei en beschermt Europese burgers tegen de devaluaties uit het verleden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Autoverkopen stijgen met ruim 37 procent

Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van de brancheverenigingen RAI Vereniging en BOVAG.

Het is de eerste maand dit kalenderjaar dat de autoverkopen boven het niveau van vorig jaar uitstijgen. De opleving heeft weinig te maken met een oplevend consumentenvertrouwen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Hoogste werkloosheid ooit: de depressie in de Europa gaat dieper

The unemployment rate in the eurozone is higher than it has ever been before.  This week we learned that eurozone unemployment came in at an all-time high of 12.2 percent for September.  Back in January 2012, it was sitting at just 10.4 percent.  So anyone that believes that "things are getting better" in Europe is just being delusional.  In fact, the economic depression in Europe just keeps getting deeper.  The funny thing is that the mainstream media will barely call what is going on in Europe a "recession" even though the unemployment rates in both Spain and Greece are now much higher than anything that the United States ever experienced during the "Great Depression" of the 1930s.  There haven't been as many headlines about the financial crisis in Europe lately because the ECB has been papering over the debt problems of the periphery (at least for the moment), but the economic conditions on the ground for average Europeans just continue to get even worse.  Later on in this article, you will read about a 25-year-old Spanish man with three college degrees that moved to London in a desperate search for a job who is now cleaning up poop for a living.  The economic collapse of Europe continues to march on, and there is no end in sight.

Lees verder op theeconomiccollapseblog.com
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Grafiek: Historische aandelenkoersen en rente in Nederland

Deze prachtige grafiek geeft een historisch overzicht van de rente en de aandelenkoersen in ons eigen landje vanaf het jaar 1540!

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs