Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 27496 tot 27500
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

De 4 veiligste dividendaandelen op de markt

De spanningen over Syrië nemen toe. Dit is niet zo'n goed nieuws voor de beurzen. Maar Syrië zorgt niet al voor een hogere nervositeit. September is traditioneel een slechte beursmaand. Ook dit jaar kan dat het geval zijn. De Federal Reserve zal beslissen over 'tapering’ of niet en de discussie over het Amerikaanse schuldplafond zal de kop op steken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Sentiment onder beleggers daalt snel

De stieren zijn op de loop en verlaten in snel tempo de arena zegt MarketWatch.

Volgens de American Association of Individual Investors, een graadmeter voor het sentiment onder de particuliere beleggers, is 42,9 % negatief voor de toekomst, 29 % is optimistisch en 28,1 % is neutraal. Als de geschiedenis een goede raadgever is, is dit positief voor de Amerikaanse aandelen de komende maand.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Lagarde begint meer dan ongerust te worden

Bankiers, politici en geldmagnaten hebben een vast spreekwoord namelijk: “Geld maak je met geld” en het maakt niet uit hoe. Daar waar gewone mensen als u en ik bij geld denken aan woorden als vertrouwen, ruilmiddel, arbeidsprestaties, aankopen van materiële zaken en goederen geldt in hun wereld het adagium hoe en waar behaal ik het hoogste rendement.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

In bepaalde werelddelen is er sprake van ware ‘Gold Rush’

Iskandar Husin, secretaris-generaal van de Indonesian Goldsmiths and Jewelers Association, pakte uit met een rapport dat op de goudmarkt goed werd onthaald. Blijkt namelijk dat de consumptie van goud in Indonesië hoge toppen scheert, de vraag zwelt alsmaar aan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Amerika heeft nog voor 7 weken geld in kas

De Amerikaanse overheid zal vermoedelijk tegen midden oktober zonder geld zitten als ze er niet in slagen om het schuldplafond van $ 16,7 biljoen op te trekken. De Republikeinen en de Democraten hebben dus nog een 7-tal weken om tot een overeenkomst te komen, aldus MarketWatch.