Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 276 tot 280
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

'Banken kunnen nog jaren vooruit met lage rentes'

Banken kunnen uiterst lage rentes volgens de Europese Centrale Bank (ECB) tot zeker tien jaar overleven.

Dat schrijft de ECB maandag in een onderzoekspaper. De bank dekt zich wel in door te stellen dat het paper "niet nadrukkelijk de mening van de Europese Centrale Bank" zou weergeven.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

Slovenië is de onverwachte bondgenoot van Catalonië

De Catalanen krijgen weinig steun van Europese landen in hun strijd om onafhankelijkheid, aangezien ze allemaal achter de Spaanse regering van Mariano Rajoy staan. Maar uit onverwachte hoek komt er toch een bondgenoot voor Catalonië. Slovenië zou zelfs overwegen om als eerste land een onafhankelijk Catalonië te erkennen.

Echt fair loopt het niet in Europa voor de Catalanen. Dat kan ook moeilijk anders, als je geen steun krijgt van de grote machtsblokken. Frankrijk en Duitsland steunen meer dan 100 procent Madrid, met geen grammetje sympathie voor de Catalanen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

Dit wordt uw bank van de toekomst

Tijden veranderen, banken ook. De digitalisering (en bijhorende robotisering en automatisering) van onze economie zet zich - volgen sommigen ongenadig - verder, en dat betekent vooral dat er mee geëvolueerd moet worden. Wie dat niet doet, dreigt kopje onder te gaan. Hebben de banken dan nog wel een toekomst? Ja, zeggen de experts, al zal u het vertrouwde bankmodel binnen enkele jaren amper nog herkennen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

Verplicht elektrisch: Alleen rijken zullen straks nog eigen auto kunnen betalen

Electro auto’s geen procentje milieuvriendelijker als schadelijke en steeds duurder wordende productie zeldzame grondstoffen erin wordt verrekend

De eerste Tesla-3 werd in Nederland voor een duizelingwekkende catalogusprijs van ruim € 84.000,- op kenteken gezet. De verwachting is dat de consument de goedkoopste variant van de auto uiteindelijk voor zo’n € 42.000,- in zijn bezit kan krijgen - € 30.000,- meer dan het gemiddelde bedrag dat 90% van de bevolking nu aan een auto uitgeeft.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

Poetin over Catalonie en dubbele standaarden van het Westen

Volgens de Russische president Poetin hanteert het Westen dubbele standaarden ten aanzien van Catalonië. Veel Europese landen spraken zich uit tegen de onafhankelijkheid van de Spaanse regio, terwijl ze in het verleden wel onvoorwaardelijke steun aan hun Amerikaanse bondgenoot gaven voor de afscheiding van Kosovo.