EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 276 tot 280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Europa slaat terug & de gezondheid van Trump

De stand was 1-0 voor de VS doordat Trump had besloten plots staal en aluminium uit Europa zwaarder te gaan belasten. Dit ‘onevenwicht’ wordt volgende maand hersteld tot 1-1. Want in juli 2018 heft het aangevallen Europa op haar beurt hogere importtaksen op Amerikaanse producten. Het zal gaan om onder andere ‘pinda’s, sinaasappelsap, jeans, motorfietsen en bourbon’. Met het recht om nog meer producten te gaan belasten. Actie en reactie dus. Wie kaatst kan de bal verwachten, zoals het spreekwoord terecht zegt. De handelsoorlog lijkt nu echt begonnen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Helft van de wereldbevolking heeft geen bankrekening

Het voorbije jaar beschikte 67 procent van de wereldbevolking over een bankrekening, tegenover 61 procent drie jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldbank. Waarnemers waarschuwen echter dat deze cijfers misleidend zijn. De vooruitgang die de voorbije jaren werd gerealiseerd, zou immers voor 80 procent te danken zijn geweest aan inactieve rekeningen.

Wanneer louter naar actieve accounts wordt gekeken, kon de voorbije jaren een groei van 52 procent naar 53 procent worden gemeld. In landen met een matig en middelmatig inkomen is de situatie zelfs nog problematischer. In die regio’s beschikt minder dan de helft van de bevolking over een actieve bankrekening.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Crypto Crash 3.0: Cryptomarkt verliest $40 miljard na nieuwe hack

Nadat de cryptomarkt in april weer tot leven kwam, blijft er van het herstel al niet veel meer over. Een nieuwe hack in Zuid-Korea duwt de cryptomarkt opnieuw kopje onder met een daling van meer dan $40 miljard. Hierdoor bedraagt de totale marktkapitalisatie opnieuw minder dan $300 miljard en komt het dieptepunt van begin april weer in zicht.

De ene wijt de vernieuwde verkoopgolf aan een hack in Zuid-Korea terwijl een andere weer gevaar ziet vanuit China. Maar hoe je het ook draait en keert, cryptomunten zitten in de hoek waar de klappen vallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Deze jongere betaalt €57.000 schulden af in 3,5 jaar

Nadat Guen Garrido in 2007 afstudeerde aan de Universiteit, had ze zo’n €35.000 schulden. Die schulden had ze gemaakt om haar studies te financieren. Een paar jaar later merkte ze dathaar schulden waren opgelopen tot zo’n €57.000. Ze besloot daarop haar leven om te gooien en slaagde er in om de heel schuldenberg in 3,5 jaar terug te betalen. Dit is haar verhaal en haar 6 tips.

€57.000 schulden afbetalen in 3,5 jaar komt overeen met een gemiddelde van €8.150 per 6 maanden of €1.360 per maand. Ze slaagde er in door zeer bewust om te gaan met haar situatie. En door het op de juiste manier aan te pakken. Het mooie is, dat wanneer je gemiddeld €1.360 per maand kan afbetalen aan schulden, je gemiddeld ook €1.360 per maand kan overhouden eens de schulden zijn afbetaald.

Guen Garrido begon met veel te lezen over personal finance. Ze luisterde naar podcasts of keek naar YouTube-filmpjes over geld, zolang ze maar kon leren hoe ze het moest aanpakken. Dave Ramsey’s “The Total Money Makeover” en money master Tony Robbins waren haar grote voorbeelden. Daar leerde ze enkele belangrijke lessen van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Je bent maar beter ‘koper’ van deze grondstof die 200% kan stijgen de komende jaren

De grondstof ‘koper’, staat weer in de schijnwerpers op de financiële markten. Na een bijzonder sterk 2016 en 2017 consolideerde de koperprijs, maar nu lijkt het moment weer daar voor een verdere stijging. Die kan de komende jaren nog 200% extra opleveren, al zijn er ook valkuilen om rekening mee te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs