Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2751 tot 2755
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

5 plaatsen zo goedkoop dat je er kan leven zonder te werken

Neem ontslag en verhuis. Droom jij er ook van om ergens te wonen waar het zo goedkoop is dat je er niet of amper moet werken? Het is minder ver gezocht dan het lijkt. Kathleen Peddicord maakte van het idee een bedrijf. Zij adviseert mensen om zo goedkoop mogelijk te leven. Zij vond 5 plaatsen waar het mooi en goedkoop is zodat je amper of niet moet werken.

Peddicrod reisde zelf de wereld rond voor ze haar bedrijf opstartte. Zij verzamelde 5 plaatsen waar het bijzonder mooi is, interessant, avontuurlijk, single-friendly en betaalbaar.

Haar budget is inclusief huur voor een 2-persoonappartement, boodschappen, transport en entertainment. Het budget is exclusief reizen, kledij, gezondheidszorg en andere kosten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

Standard & Poor's bevestigt AA-rating België

Ratingbureau Standard & Poor's (S&P) blijft na een nieuwe evaluatie de kredietwaardigheid van België goed inschatten. Ons land krijgt de rating AA, de op één na hoogste. S&P stelt niet meteen een verlaging van de score in het vooruitzicht, op voorwaarde dat de regering de begroting niet onverwacht laat ontsporen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

De favoriete grondstof van Donald Trump!

Zoals u wellicht weet, volgen we niet enkel edelmetalen: we volgen het brede grondstoffencomplex. En hebben altijd een boontje voor de afgestrafte, achtergebleven activa. Vast abonnees van het Grondstoffen Rapport weten dat uranium al enige tijd op het verlanglijstje staat. Een grondstof die, net zoals goud, jaren in een diepe depressie zat. Maar ook hier keerde het tij, toen Trump zeker was van de zege…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

Bitcoin kan fors stijgen wanneer de Bitcoin ETF wordt goedgekeurd

Save the date: 11 maart 2017. Dat is de dag dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) beslist of de Winklevoss broers hun Bitcoin ETF mogen lanceren. Een goedkeuring van deze ETF zal meer dan waarschijnlijk een positief effect hebben op de prijs van de populaire digitale cryptomunt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

Schäuble pleit voor afbouwen soepel monetair beleid

Als het van de Duitse Minister van Financiën afhangt, wordt de stimulus van de Europese Centrale Bank dit jaar nog teruggeschroefd. Dat zei hij vrijdag tijdens een interview met de Süddeutsche Zeitung. Volgens hem moet de ECB het soepele monetaire beleid terug verstrakken en het beleid normaliseren, net zoals de Federal Reserve.

Wolfgang Schäuble laat er geen twijfel over bestaan, het opkoopprogramma en het stimuleringsbeleid van de Europese Centrale Bank wordt dit jaar best afgebouwd. Hij weet dat dit geen simpele taak is omdat de Europese economie en bedrijven het financieel klimaat nu zo gewoon zijn.