EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2751 tot 2755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Kan goud kanker genezen?

Er verscheen een interessant wetenschappelijk artikel in het chemisch vakblad Angewandte Chemie: onderzoekers van de universiteit van Edinburgh hebben ontdekt dat goud de groei van longkankercellen kan tegenhouden, zonder gezond weefsel te schaden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Bitcoin-Nostradamus voorspelt 15000 euro per Bitcoin voor eind 2017

3700 Vandaag tikte de Bitcoin koers eventjes de 3700 euro aan. Bizarre bedragen maar veteraan Bitcoin-belegger "masterluc" voorspelt dat we eind dit jaar wel eens op 15000 euro per Bitcoin kunnen uitkomen, hij heeft het in het verleden vaker bij het juiste eind gehad.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

CEO’s distantiëren zich van Trump; 2 adviesraden worden per direct ontbonden

De Amerikaanse president Trump doekt abrupt 2 economische adviesraden op, waarin een dertigtal CEO’s van Fortune 500 bedrijven zetelden. De adviesraden waren vooral symbolisch en beperkten zich tot het informeel overleg plegen over jobcreatie en economische groei. Er zaten gezaghebbende CEO’s in van bedrijven als GM, JP Morgan Chase, Dell, Boeing, GE, Pepsi en IBM.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Gewapende Venezolaanse militairen bedelen in buurland Guyana om eten

Een aantal gewapende Venezolaanse militairen is vorige week de grens met het buurland Guyana overgestoken om er om voedsel te bedelen. Het bericht staat in de Miami Herald. Leden van de Guyaanse politie gingen in het grensgebied nabij de rivier Amacuro op onderzoek uit, nadat ze meldingen binnen kregen over Venezolaanse militairen die er het eten van lokale bewoners zouden stelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Geld verdienen? Koop en verkoop tweede-handsreizen

Het doorverkopen van pakketreizen via het internet is erg populair aan het worden. Heeft u er al eens bij stilgestaan dat er vaak meer geld verdiend kan worden met het doorverkopen van vakanties dan dat het nuttig is een annuleringsverzekering te nemen?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs