Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27506 tot 27510
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Amerika is wereldkampioen voedselbonnen

Voedselbanken in Nederland krijgen het steeds drukker. Amerika blijft echter wereldkampioen. Het is inmiddels zo erg dat er momenteel meer Amerikanen aan de voedselbonnen zitten, dan er mensen in Spanje wonen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Is het tijd om uw geld van de bank te halen?

U heeft voldoende geld op uw rekening, maar als u met uw pinpas wilt betalen krijgt u van de caissière in de supermarkt te horen dat uw saldo niet toereikend is. Toch weet u zeker dat er voldoende saldo moet zijn. U laat de caissière nog een aantal pogingen doen, maar steeds met hetzelfde resultaat. Oké, dan zal er wel ergens een foutje zijn gemaakt. U laat de juffrouw van de kassa uw boodschappen apart zetten en spoedt u naar de dichtstbijzijnde geldautomaat want die zal het vast wel doen. Aangekomen bij de geldautomaat verwondert het u dat er een flinke rij staat. De één na de ander druipt echter af omdat deze automaat niet schijnt te werken. Nog steeds is uw argwaan niet gewekt en u gaat op zoek naar een andere automaat. U prijst u gelukkig als u er een vindt waar niemand voor staat en u gelijk uw transactie kan doen. U krijgt het al wel héél warm als blijkt dat ook deze geldautomaat u laat weten dat uw saldo niet toereikend is. U laat de boodschappen voor wat ze zijn en haast u naar huis om via internetbankieren te kijken wat er nou precies aan de hand is. Thuis aangekomen moet u constateren dat internetbankieren niet werkt…

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Beleggers onzeker door Syrië en Fed

De dreiging van een Amerikaanse aanval op Syrië en een mogelijke afbouw van de steun van de Federal Reserve hangen boven de markt. 

In de Amerikaanse Senaat wordt mogelijk deze week al gestemd over militair ingrijpen in Syrië. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry sloot zondag ook niet uit dat er alsnog een stemming in de Verenigde Naties zal worden gehouden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Economie = emotie

De aandelenmarkten dus, maar eigenlijk àlles wat met geld, investeren, beleggen te maken heeft is gestoeld op vertrouwen, geloof en verwachtingen. Nog altijd moeilijk te begrijpen voor velen : economie = emotie!

Vertrouwen komt te paard maar gaat te voet

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 8 september 2013

Chinese export weer sterker gegroeid

China heeft in augustus 7,2 procent meer geëxporteerd dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat maakten de Chinese autoriteiten dit weekend bekend. De groei is iets sterker dan de verwachting van economen en is eveneens toegenomen ten opzichte van de maanden ervoor.