EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27506 tot 27510
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Farmareus Merck schrapt nog eens 8.500 banen

© reuters. Merck & Co, het op één na grootste farmaconcern van de Verenigde Staten gemeten naar verkoop, wil nog eens 8.500 banen schrappen en zijn afdeling onderzoek en ontwikkeling aanpassen, nadat nieuwe medicijnen vertraagd werden door de Amerikaanse regulatoren. Dat heeft Merck & Co, buiten de VS en Canada bekend onder de naam MSD, vandaag bekendgemaakt.

De 8.500 banen komen bovenop de 7.500 reeds aangekondigde ontslagen. De gecombineerde aantallen zijn goed voor een vijfde van het totale personeelsbestand bij Merck & Co.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Antwerpse haven en industrie zoeken 4.400 werknemers

De komende tweeënhalf jaar zullen er in de regio Antwerpen-Waasland minstens 2.510 vacatures moeten worden ingevuld in de industrie en nog eens 1.892 in de haven- en logistieke bedrijven. Dat blijkt uit de competentiebarometer van ondernemersorganisatie Voka en Alfaport Antwerpen, de federatie van havengebonden bedrijven. De top vijf van belangrijkste knelpuntberoepen blijft nagenoeg hetzelfde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Test elektrische auto: 80% wil niet meer terug

Uit een studie onder 350 Britse gebruikers van elektrische auto’s blijkt dat 80 procent niet meer terug wil naar zijn benzineauto.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

10%alle cash in US bedrijfswereld is van Apple

10% van alle cash die in de VS op rekening van niet-financiële organisaties staat is van Apple. Dat berekende kredietbeoordelaar Moody’s. Het bedrijf van wijlen Steve Jobs zit op een berg cash van liefst 147 miljard dollar (108.000 miljoen euro!).

Lees verder op express.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Goud en goudmijnen blijven in een neerwaartse trend

De vrees voor de afbouw van het verruimingsprogramma door de Fed deed de goudprijs geen goed. Eens de Fed besliste om de stimulus nog niet af te bouwen, zorgde dit voor een korte opstoot van de goudprijs. De fiscale problemen in de Verenigde Staten kan de goudprijs momenteel zelfs niet hoger duwen. Gisteren daalde de goudprijs ondanks dat de dollar verzwakte. Dit is al geen goed teken.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs