EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27511 tot 27515
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Einde crisis in zicht, of juist helemaal niet?

In deze column probeer ik de term “crisis” zoveel mogelijk te vermijden. Het is een erg beladen woord en roept volgens velen alleen maar negativisme op waarbij de gedachten veelal afdwalen naar  de chaotische taferelen van de depressie in de jaren dertig. Toen was er een ineenstorting van ongekende omvang.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Aandelen kunnen gemakkelijk 40 % dalen

Niets duurt eeuwig, zelfs de explosie van de balans van de Federal Reserve niet of de stijging van de aandeelmarkten. Na de financiële crisis explodeerde de balans van de Fed van $ 869 miljard naar bijna $ 4 biljoen. Dit zorgde ervoor dat een groot deel van de winsten op de markten niet echt zijn. Als de bubbel barst, kunnen de aandelenmarkten dan ook gemakkelijk 40 % lager zo staat op Money Morning.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Amsterdamse beurs hoger ondanks Amerikaanse ‘shutdown’

De Amsterdamse beurs is vandaag hoger gesloten, ondanks de politieke problemen in de Verenigde Staten. Veel instanties in de Verenigde Staten waren vandaag gesloten doordat de politieke leiders het niet eens werden over de begroting.

De AEX had weinig last van de problemen in de Verenigde Staten. De AEX sloot zelfs 0,72% hoger!

Lees verder op tipsbeleggen.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Wacht niet meer te lang om uw fiatgeld om te wisselen

Ons financieel systeem drijft op een oceaan van waardeloze papieren activa en slechts een handvol mensen heeft al door dat dit slecht gaat aflopen. De Fed en andere centrale banken pompen biljoenen in het financieel systeem. Dagelijks worden er biljoenen verhandeld in aandelen, obligaties en derivaten. Slechts een kleine fractie gaat naar de goud- en zilvermarkt. Niemand beseft dat dit de winnaars van de toekomst gaan zijn, zo staat op SilverDoctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Nu niet kijken, maar
 Baltic Dry index verdubbelt op twee maanden!

Het is alweer een tijd geleden dat we het nog eens over de Baltic Dry index (BDI) hebben gehad. De laatste keren ging het vooral over hoe slecht de index presteerde en of de graadmeter nog relevant was?

Een jaar later zit er opnieuw leven in de brouwerij voor de Baltic Dry index. De verzameling van belangrijkste vrachttarieven voor bulktransport over zee schoot in de voorbije maanden fors omhoog.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs