Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 27516 tot 27520
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Dijsselbloem wil sociaal akkoord niet opblazen

Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën verzet zich tegen pogingen van sommige partijen in de Tweede Kamer om het sociaal akkoord "op te blazen".

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Angela Merkel haalt monsterscore

De partij van wat wel eens de machtigste vrouw van Europa wordt genoemd, Angela Merkel van de CDU/CSU, wint 41,5 procent van de stemmen in de Duitse parlementsverkiezingen.  De liberale coalitiepartner FDF verliest echter bijzonder zwaar.  De kans is groot dat Merkel net als in 2005-2009 gaat samenwerken met de sociaaldemocratische SPD. De Duitsers hebben met haar een duidelijke stem pro Europa gegeven maar dat is geen verrassing.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Helft van de Nederlandse automobilisten is oververzekerd

Bijna de helft van de Nederlandse automobilisten is oververzekerd. Van de 7 miljoen particuliere personenauto's hebben ruim 3,2 miljoen verzekerden een te hoge dekking. Op jaarbasis betalen we gezamenlijk een bedrag van 553 miljoen euro teveel. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 september 2013

De Fed kán niét stoppen met QE

De NO-taper van de Federal Reserve was voor velen misschien een grote verrassing, maar niet voor Alasdair Macleod. Eens je een bepaalde monetaire weg volgt, is het bijna onmogelijk om ermee te stoppen, de Federal Reserve kan dus gewoon niet stoppen met quantitative easing, zo staat op Goldmoney.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 september 2013