Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 27531 tot 27535
Bron: express.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Spanje besteedde 95% van de crisishulp aan de bankensector

94,4% van het totale bedrag dat in 2011 door de Spaanse staat aan crisishulp werd uitgegeven ging naar de bankensector. Dat meldt het economisch blog El Salmon op basis van een rapport van de Nationale Commissie voor het Concurrentievermogen (CNC):

Bron: nrc.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Nog een keer proberen?

Nog een keer proberen Zondag is het vijf jaar geleden dat de droom van Al-Qaeda uitkwam, op een haar na. Wat vier vliegtuigen op 11 september 2001 in de verste verte niet wisten te bewerkstelligen, speelde de financiële sector op 15 september 2008 bijna klaar: de diepe ontwrichting van onze beschaving.

Het is opvallend hoe weinig mensen dit beseffen. Collega’s op de economieredactie bij The Guardian vertellen hoe ze op de dag van het faillissement van Lehman Brothers hun huisgenoten belden om voedsel te hamsteren. Sommige bankiers in de City kochten wapens.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Wat als mijn bank failliet gaat?

Dit is een vraag die heel veel mensen momenteel stellen. Tom Lassing van Beursbox heeft een heel mooi stuk geschreven wat er allemaal gebeurt als uw bank failliet zou gaan. Exact kunnen we het niet weten omdat dit nog niet voorgevallen is bij een grote bank, maar Tom Lassing beschrijft wel wat er naar alle waarschijnlijkheid zal gebeuren met uw spaargeld, aandelen, fondsen, ... alvast een must om het volledige artikel te lezen op Beursbox.nl.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

'Formeel bod op KPN komt volgende week'

América Móvil brengt volgende week formeel een bod uit op KPN. Het is onwaarschijnlijk dat de biedprijs hoger ligt dan de eerder aangekondigde 2,40 euro per aandeel. Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdag op gezag van een investeerder die door het Mexicaanse belbedrijf over het aanstaande bod is ingelicht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Griekse computerwerkers verliezen extra verlof

De Griekse besparingen treffen nu ook de pc-gebruikers onder de ambtenaren: werken met een computer levert niet langer extra vakantiedagen op, ten minste niet als het van de Griekse minister voor Administratieve Hervormingen, Kyriakos Mitsotakis, afhangt.