Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 27531 tot 27535
Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Akkoord over bezuinigingen – ‘koopkracht daalt met 1 procent’

De regeringscoalitie van VVD en PvdA heeft een akkoord bereikt over een extra bezuinigingspakket van 6 miljard euro. Dat liet minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem weten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Terra Travel in financiële problemen

Terra Travel, de organisatie achter ondermeer Baobab Reizen en Summum Reizen, zit in de financiële problemen. De organisatie heeft aan Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) niet meer te kunnen voldoen aan de verplichtingen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Pensioenfondsen beleggen 14 procent in Nederland

Nederlandse pensioenfondsen beleggen slechts 14 procent van het totale vermogen in eigen land. Dit laat de Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag weten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

BREAKING! Dit kan de olieprijs fors hoger duwen, voor lange tijd

De aankomende oorlog in Syrië heeft de prijs voor Brent crude naar zijn hoogste niveau in 5 maanden geduwd tot $ 112. Opmerkelijk is dat dit gebeurt in het zomerseizoen, waar er minder verbruik is en de prijzen traditioneel dalen. Maar er is nog meer verontrustend nieuws. Als Rusland zijn banden met het regime van Assad verbreekt, is Saoedi-Arabië bereid mee te werken aan hogere olieprijzen, voor lange tijd, zegt The Sydney Morning Herald.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Spanning en sensatie in de regio Asia Pacific

Op de markten worden de gebeurtenissen in de U.S. op de voet gevolgd. Het scenario is inmiddels genoegzaam bekend. De Amerikaanse centrale bank wil gaan taperen maar moet bijzonder behoedzaam omgaan met het vrijgeven van meer details daaromtrent.