Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27541 tot 27545
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

G20: economie verbetert, maar crisis nog niet voorbij

In de verklaring die de landen van de G20 aan het einde van hun bijeenkomst zullen uitbrengen zal staan dat er weliswaar tekenen zijn van economisch herstel, maar dat de crisis nog niet voorbij is. Dat heeft een Russische functionaris gezegd die betrokken is bij het opstellen van de slotverklaring.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Ierland vraagt EU om tien miljard euro

De Ierse overheid heeft de Europese Unie gevraagd om extra krediet ter waarde van 10 miljard euro als voorzorgsmaatregel om de zogeheten exitstrategie in goede banen te leiden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Van Unilever tot TomTom: dit roepen werknemers over onze multinationals

De van oorsprong Amerikaanse website Glassdoor.com, geeft mensen de mogelijkheid om als het ware naar binnen te gluren bij allerlei bedrijven. Werknemers kunnen anoniem vertellen over hun ervaringen met hun baas en de bedrijfscultuur. Ook tal van grote Nederlandse bedrijven worden beoordeeld, met behoorlijke verschillen.

Al is de voertaal op de website Glassdoor.com Engels, je kunt er tientallen Nederlandse organisaties terugvinden. Naast ervaringen binnen grote bedrijven, hebben ook medewerkers van verschillende universiteiten hun ervaringen gedeeld. Ook ex-werknemers schromen op de website niet om een boekje open te doen over hun voormalige werkgever.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Militairen vernietigen natuurpracht!

12 Prachtige eilanden die de Verenigde Staten al bombardeerden.  “Om te oefenen”.  Bij andere, toekomstige oefeningen van het leger zullen naar schatting meer dan 300 walvissen en dolfijnen sterven en miljoenen zeedieren gewond raken.  Dat weten ze nu al, gruwelijke ironie, maar ze doen toch verder.  ‘t Mag ook van een Amerikaanse Opperrechter dus…

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Frankrijk, een land dat enkel in functie van de ouderen wordt geregeerd

Jeff PachoudFrankrijk moet eindelijk plaats vrijmaken voor zijn jonge generaties. Dat schrijft Gaspard Koenig, schrijver en directeur van de Franse denktank Generation Libre, in de Britse zakenkrant Financial Times. Een groot gedeelte van de Franse problemen moeten volgens Koenig immers worden toegeschreven aan een generatieconflict. Hij voert aan dat Frankijk weliswaar fundamenteel rijk en gezond is, maar toch met een eindeloze reeks moeilijkheden wordt geconfronteerd. In wezen komt het probleem volgens Koenig echter neer op een botsing tussen generaties, waarbij de babyboomers willen blijven genieten van de voordelen van de oude economie, maar de jongeren niet langer bereid zijn om de lasten daarvan te dragen.