EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27541 tot 27545 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Barroso haalt fel uit naar de VS

Op een toch wat vreemd moment heeft de grote baas van de EC besloten eens stevig uit te halen naar Washington. Barroso haalt stevig uit in een interview met Reuters.

Wat is er aan de hand? De VS heeft, weliswaar tijdelijk, het gedoe rond het schuldenplafond opgelost, de federale overheid draait weer op volle toeren en juist nú haalt Barosso in een interview met Reuters stevig uit naar de VS. Nu staat de relatie tussen Europa en de VS al danig onder druk van het spionage schandaal,mogelijk dat dit een rol speelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Tien steden met nog slechts 10 dagen cash

Na het faillissement van de Amerikaanse staat Detroit afgelopen zomer – het grootste bankroet ooit van een stad aldaar – verkeren nu plotsklaps 10 andere Amerikaanse steden en gemeenten in de grote financiële problemen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Deze drie factoren wegen zwaar op de goudprijs

Wie wat relevants wil zeggen het toekomstige verloop van de goudprijs, kan maar beter drie factoren op zijn radarscherm zetten die allesbepalend zullen zijn.

De goudprijs is aardig opgekrabbeld en danst inmiddels rond de $1350. Dat is nog altijd vér verwijderd van de $1.900 (ooit), maar het sentiment voor de korte termijn is toch gekanteld naar de voor de goud bulls gunstige kant. Hoewel het altijd erg lastig is om veel te kunnen zeggen over het korte termijn koersverloop van de goudprijs, zijn er wel enkele variabelen aan te wijzen die, voor nu althans, een doorslaggevende rol kunnen spelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Fed wijzigt beleid niet

De Federal Reserve (Fed) verandert vooralsnog niets aan zijn stimuleringsprogramma voor de Amerikaanse economie. Dat bleek woensdag na afloop van de beleidsvergadering van het Amerikaanse stelsel van centrale banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Vertrouwen in Eurozone onverdroten omhoog

We zagen het eerder vandaag al in de VS: het vertrouwen in de Eurozone neemt toe. Niet alleen bij de Amerikanen: ook in de Eurozone zélf neemt het vertrouwen duidelijk toe.

De jongste cijfers onderschrijven wat eigenlijk al enige tijd in de Eurozone zichtbaar was: het vertrouwen in de economie neemt verder toe. Wat heet, inmiddels neemt dat zelfs voor de zesde (!) maand op rij toe. En nog mooier, het vertrouwen wordt breed gedragen. Zowel het bedrijfsleven als de consument zit beter in zijn vel. Dit alles blijkt uit de jongste meting van Eurostat, eerder vandaag verschenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs