Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 2756 tot 2760
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Virtuele munt Bitcoin op nieuw record

De virtuele munt Bitcoin is vandaag verder in waarde gestegen, tot 1.218,85 dollar of een nieuw record. Volgens analisten anticiperen kopers op de mogelijke goedkeuring van bitcoin-beursfondsen door de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Een beslissing daarover wordt tegen 11 maart verwacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Negende verliesjaar op rij voor Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland (RBS) is in 2016 voor het negende jaar op rij in de rode cijfers beland. De Britse bank had te kampen met hoge juridische kosten en herstructureringslasten. RBS wil de volgende jaren dan ook miljarden kosten besparen om weer winstgevend te worden, zo maakte ze bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

China in 2016 belangrijkste handelspartner Duitsland

Voor het eerst was China in 2016 de belangrijkste handelspartner van Duitsland. Voorheen waren de Verenigde Staten de grootste handelspartner. De VS zijn nu de derde handelspartner na Frankrijk wat de tweede plek inneemt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Je pensioen verdubbelen kan met 1 simpele truc

Wie niet bezig is met zijn pensioen, maakt een grote fout. Het pensioen wordt aanzien als een van de mooiste periodes van het leven. Wie zijn/haar pensioen wil doorbrengen in financiële armoede, zal er niet veel plezier aan beleven. Gelukkig is er een manier om je pensioen te verdubbelen.

Het probleem met een goed pensioen is dat je nu iets moet opofferen en je niet weet of je er later de vruchten van kan plukken. Maar wanneer je de rollen omdraait, is niet aan je pensioen denken geen optie. Te veel uitgeven of te conservatief omgaan met je geld, is een zorgeloos pensioen op de helling zetten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Goud en de regering Trump

Wat je ook van Trump kan zeggen, hij is in ieder geval geen politicus en hij is zonder twijfel een ondernemer. In die zin waait er een frisse wind door politiek Amerika. Sommigen zeggen een forse storm, maar hoe dan ook, er wordt goed gelucht.