Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27551 tot 27555
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

48 urenstaking bij Tessenderlo Chemie in Ham

De vakbonden bij Tessenderlo Chemie in Ham zullen vanaf 22.00 uur het werk neerleggen, zo kondigen ze maandagavond aan. Ze willen daarmee de druk verhogen op de directie nu er een grote herstructurering op stapel staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Hedge funds worden positief voor goud

Nadat de goudprijs vorige week de kaap van $ 1.400 even doorbrak, lijkt het sentiment onder de hedge funds ook te keren. Donkere wolken boven het economische herstel in de Verenigde Staten, de sterke vraag naar fysiek goud in Azië en de uitstroom uit goud-ETF's die lijkt te stoppen, hebben ervoor gezorgd dat ook de meeste hedge funds het geweer van schouder veranderen, aldus Minning.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Voorspellingen banken over evolutie goudprijs ronduit belachelijk

De banken zijn tijdens de grote financiële crisis in hun blootje komen te staan. Ze bleken de situatie op de markten volledig verkeerd te hebben ingeschat. De grove fouten begaan door de banken heeft de belastingbetalers met een zware factuur opgezadeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Op deze manier verdubbel je de winsten van uw goudmijnaandelen

Goud is weer in. Maar wat nog meer is, goudmijnaandelen zijn ook weer in. Tot voor enkele maanden waren de goudmijnaandelen de meest verguisde sector die er was. Als belegger deed je al een vreugdedans als de aandelen eens een dag niet in het rood eindigden. Maar sinds eind juni is de trend gekeerd. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Hypotheekschuld grootste risico aller tijden

Het wordt geleidelijk aan duidelijk dat de economische krimp in Nederlands een stuk groter is dan in de omringende EU-landen. Door sommige waarnemers is al voorspeld dat ons land Spanje achterna zal gaan wat betreft de ernst van de recessie.