EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27551 tot 27555
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

10 weinig bekende economische trends die de wereld regeren

1. Zonne-energie wordt concurrentieel

Het cliché van zonne-energie als het eeuwig subsidiekindje van progressieve overheden geldt niet langer: sinds de jaren 1970 daalde de prijs van fotovoltaïsche cellen met ruim 99% en ook de installatie- en onderhoudskosten zijn drastisch gedaald. Het gevolg is dat ongesubsidieerde zonnepanelen in zonnige gebieden nu al op gelijke voet kunnen concurreren met fossiele brandstoffen. In sommige landen is men zelfs al overgegaan tot het belasten van zonnepanelen!

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

'Ik heb 3 diploma's en kuis andermans str*nt op in een café in een vreemd land'

Benjamin Serra is een 25-jarige Spanjaard die in Londen werkt. Op zijn Facebookpagina verscheen afgelopen weekeinde een post die de wanhoop weerspiegelt van de vele duizenden jonge Spanjaarden die hun land hebben moeten verlaten om elders een inkomen te verdienen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

'Kabinet moet afzien van verhoging brandstofaccijns'

De belangenvereniging schrijft dat in een brief aan staatssecretaris Frans Weekers (Financiën), meldt De Telegraaf op basis van verklaringen van een woordvoerder. 

De brandstofaccijns wordt elk jaar in januari automatisch aangepast aan de inflatie, wat doorgaans een verhoging betekent. Maar zo'n verhoging jaagt tegelijk de inflatie aan, concludeert de woordvoerder. Daarom zou het kabinet er deze keer voor moeten kiezen om de verhoging te schrappen, vindt de ANWB.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Gedwongen huizenverkopen een derde toegenomen

Het aantal gedwongen huizenverkopen is in de eerste drie kwartalen van dit jaar met ruim een derde (34 procent) gestegen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Het einde van 'Koning Auto'? De ouderen kunnen niet meer, jongeren willen niet meer...

Een combinatie van factoren - stijgende benzineprijzen, meer duurzame voertuigen, de val van de auto als statussymbool en steeds minder jongeren die hun rijbewijs halen - maakt dat wanneer straks Europa uit een verwoestende recessie ontwaakt, de automobielsector nog lang niet uit de brand zal zijn.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs