EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27556 tot 27560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Recordinstroom geld beleggers

Amerikaanse particuliere beleggers hebben de weg naar de beurs allang weer gevonden. De instroom aan nieuw kapitaal piekt op het hoogste niveau sinds…2000.

In de VS hebben beleggers zich niet af laten schrikken door negatieve krantenkoppen. De instroom van nieuw geld in aandelenfondsen en ETF’s bevindt zich op het hoogste niveau sinds 2000(!). Natuurlijk heeft de gemiddelde Amerikaan het wat gemakkelijker gehad dan de doorsnee Europese belegger. Immers, de VS heeft wel een aardige economische groei laten zien het afgelopen jaar, waar Europa tot voor kort nog sukkelde met een recessie. En, de VS heeft de Fed met zijn agressieve quantitative easing programma.. Reken maar dat dat ook flink heeft bijgedragen aan de stevige stijging van Wall Street, die op zijn beurt weer steeds meer beleggers lokt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Nederlands ster hedge fund manager geeft tips

Hedge fund Lucerne Capital Fund behoort in Europa al jaren tot de allerbeste performers. Hoe doen de heren dat? Een interessant kijkje in de keuken van de profs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Rijke gezinnen winnen 200 euro, armste 1 euro in voorstel N-VA

Het N-VA-voorstel om de personenbelasting te verlagen kost Vlaanderen in een eerste fase 812 miljoen euro. Nadien loopt dat op tot 1,15 miljard. Dat berekende professor Economie André Decoster van de KU Leuven. Opvallend is echter vooral het verschil in impact voor arm en rijk. "De winst is wel erg ongelijk verdeeld", zegt Decoster.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Fed heeft een derde, geheim mandaat

Het is genoegzaam bekend. De Fed bewaakt de prijsstabiliteit en is verantwoordelijk, uiteindelijk, voor de arbeidsmarkt. Daar is nu een derde verantwoordelijkheid bijgekomen.

De wereld was tamelijk overzichtelijk voor de crisis uitbrak. De rol van de Fed als belangrijkste centrale bank ter wereld was inflatiebestrijding en het stimuleren van de werkgelegenheid. Tot zover nies nieuws onder de zon. Echter, met de introductie van onorthodoxe maatregelen zoals quantitative easing (QE), is het speelveld ingrijpend veranderd. Zozeer, dat het mandaat van de Fed stiekem zelfs met een derde pijler is uitgebreid. Althans, volgens John Mauldin, financieel expert, uitgever van veelgelezen boeken en nieuwsbrieven en met een behoorlijke staat van dienst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Bedrijfsresultaten VS naar recordhoogte

Nog dagelijks rapporteren Amerikaanse bedrijven hun kwartaalresultaten. Mee- en tegenvallers wisselen elkaar af, maar wat is nu de rode draad in de resultaten?

We zijn goed halverwege het seizoen van de bedrijfsresultaten en dus kan er een eerste stand van zaken opgemaakt worden. Het zal sommigen misschien verbazen maar die zijn uiteindelijk niet eens zo slecht. Maar toch blijft enige voorzichtigheid op wat langere termijn geboden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs