EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27561 tot 27565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Meer werklozen in Duitsland

Het aantal werklozen in Duitsland is in oktober met 2.000 gestegen tot 2,97 miljoen. Dat maakte het Duitse federale arbeidsbureau vandaag bekend. Economen hadden gemiddeld verwacht dat het aantal werklozen onveranderd zou blijven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Hoe lang blijft zilver nog een slapende reus

De globale financiële toestand ziet er vandaag slechter uit dan in 2008, toen het systeem op enkele uren van een volledige shutdown stond. Rond die tijd waren edelmetalen het favoriete toevluchtsoord. De laatste twee jaar trappelen goud en zilver ter plaatste of hebben ze last van serieuze winstnemingen. Voor zilver zijn de fundamenten voor een hogere prijs overweldigend. Wanneer gaat deze reus eindelijk ontwaken?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

“Onze welvaart is een omgekeerde piramide die wankelt!”

Dat is de bijzonder verontrustende conclusie van een studie verricht door econoom en politicus Lode Vereeck.  Hij voerde de berekeningen uit voor België en wat blijkt : op 100 Belgen zijn er slechts 41 die werken – waarvan dan nog 9 voor de staat! Dus slechts 32 op 100 staan in voor de welvaart van gans België, inclusief de overige 68 zijnde de ambtenarij, de jeugd, de werklozen en de senioren.  Een onhoudbare toestand? You bet…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Ook werkende Vlaming worstelt met gezinsbudget

Werkende Vlamingen vinden het steeds moeilijker om financieel het hoofd boven water te houden. Voor alleenstaanden met kinderen is het ontwijken van financiële problemen nog nauwelijks mogelijk. Dat blijkt uit een enquête van het onderzoeksbureau iVox en het televisieprogramma Telefacts (VTM). Uit het onderzoek blijkt dat 27 procent van de Vlamingen aangeeft dat zijn inkomen onvoldoende is om het gezin te kunnen onderhouden. Bij éénoudergezinnen loopt dat cijfer echter op tot 54 procent. Ook getuigt 25 procent van de ondervraagden niet de financiële ruimte te hebben om te sparen. Dat cijfer loopt bij alleenstaanden met kinderen op tot 54 procent. De onderzoekers stelden ook vast dat 30 procent van de Vlamingen door een beperkt budget niet meer in staat is om luxevoeding te kopen, terwijl 25 procent om diezelfde reden gestopt is met het restaurantbezoek. Ook voert 25 procent aan te moeten besparen op de hobby’s van de kinderen. Jobverlies, faillissementen en echtscheidingen zijn cruciale redenen voor de problemen. (MH)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs