EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27561 tot 27565
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Breaking: Amerikaanse overheid sluit zijn deuren

Het is nu officieel. De Amerikaanse overheid doet zijn deuren dicht voor de eerste keer in 17 jaar. De Office of Management and Budget heeft richtlijnen uitgevaardigd voor een gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Zo denkt de Italiaanse centrale bank over goud

De Italiaanse centrale bank deed gisteravond een bijzonder interessant boekje open over goud. Weten hoe de Banca d’Italia over goud denkt?

De Italiaanse centrale bank deed gisteravond een bijzonder interessant boekje open over goud. Weten hoe de Banca d’Italia over goud denkt?

De centrale bank van Italië zwemt in het goud gelijk Dagobert Duck. Als we van de officiële opgave van de goudreserves uitgaan, altijd tricky natuurlijk, dan staat de Banca d’Italia wereldwijd in de top vijf met 2452 ton goud. Nu behoort de Italiaanse economie ook tot de de grootste economieën ter wereld, maar Italië valt buiten de top vijf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

McKinsey ziet nog geen einde aan de ‘commodity super cycle’

Uit de resultaten van een McKinsey enquête blijkt dat de hausse in grondstoffen, de zgn. ‘commodity super cycle’, sinds de millennium wisseling volledig intact is. Gemiddelde grondstofprijzen zijn nagenoeg op het niveau van 2008, toen de financiële crisis begon. McKinsey zegt daarom dat het einde van de super cycle (zoals Citi deze aankondigde in april, op de dag dat goud zijn grootste daling sinds 2008 doormaakte) een verkeerde voorstelling van zaken is.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Langdurig werklozen zullen iets moeten doen voor hun uitkering

Langdurig werklozen in Groot-Brittannië zullen voortaan verplicht worden gemeenschapswerk te verrichten. Doen ze dat niet, dreigen ze hun uitkering te verliezen. Dat heeft minister van Financiën George Osborne aangekondigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Onbeduidend maar groots nieuws: Bank Holiday in Panama toevallig?

MarketUpdate komt met een zeer interessant verhaal uit Panama. De banken worden daar zonder boe of ba voor 5 dagen gesloten, net op een cruciaal moment van de maand. De uitleg is allerminst overtuigend. Dit doet denken aan Cypriotische toestanden. De pest in het financieel systeem breidt zich uit.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs