Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27561 tot 27565
Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Eerste gezinsauto op zonne-energie. Foto: still uit video

Stella is de eerste gezinsauto ter wereld die rijdt op zonne-energie. En het is niet een grote autofabrikant die de auto maakte. Nee, 22 vrijwilligers, studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, werkten er maandenlang aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Chinese regering zal indien noodzakelijk ingrijpen

Over de Chinese economie hoeven we ons weinig zorgen te maken, indien nodig zal de Chinese regering opnieuw ingrijpen. Dariusz Kowalczyk, senior economist at strategist Asia ex-Japan bij Credit Agricole, is van mening dat er extra stimuleringsmaatregelen op komst zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Berlusconi houdt Italiaanse regering in een wurggreep

Silvio Berlusconi zou een video klaar hebben met een boodschap om zijn partij uit de Italiaanse regering te halen. Berlusconi zou dit bekend gemaakt hebben vlak voor de bijeenkomst van een commissie die moet beslissen of Berlusconi zijn zitje in het parlement mag behouden of niet. Als de partij van Berlusconi zich terugtrekt zal dit Italië in een diepe crisis storten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Duitse uitvoer onverwacht gedaald in juli

De Duitse export is in juli met 1,1 procent gedaald ten opzichte van een maand eerder. Dat werd bekendgemaakt door het Duitse federale bureau voor de statistiek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Het is gedaan met de stijging van goud en olie

De laatste maanden kwam er weinig goed nieuws betreffende de consumenten in de Verenigde Staten. Ook de vastgoedsector ligt al enkel maanden op zijn gat. Ondertussen heeft de goud- en olieprijs geprofiteerd van de toegenomen geopolitieke spanningen en de verwarring rond het beleid van de Federal Reserve. Maar dat liedje is nu ten einde zegt Craig Johnson van Piper Jaffray op Yahoo Finance.