Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27571 tot 27575
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Belgische economie groeit meer dan ingeschat

Eerder was een groei van 0,1 procent geraamd. Op jaarbasis was er sprake van groei noch krimp.

In het tweede kwartaal van dit jaar groeiden de industrie (met 0,4 pct) en de dienstensector (met 0,2 pct), maar de bouwsector kromp (met 0,4 pct).

Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Deze tijd vraagt om ondernemerschap – Metro

Je kunt allerlei maatregelen bedenken maar wat ik te weinig zie is persoonlijk leiderschap. Ik denk dat we in Nederland teveel kijken naar de overheid, de banken, de financiële wereld. Daar komt het door, zeggen we dan. Maar de hand in eigen boezem steken, dat gebeurt bijna niet. Uiteindelijk is de crisis niet iets wat in Londen, Washington en Den Haag wordt besloten en geregisseerd. We moeten allemaal een beetje bijdragen.

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Kaarten van John Paulson liggen op tafel, goudmarkt weer waar ze aan toe is

Financial Enhancement’s Andrew Thrasher kan alleen maar bevestigen dat de stemming rond het goud in de goede richting is gedraaid. Hij keek eerst uit naar een doorbraak boven 1,350 Dollar en die hebben we gekregen. Nu moet het goud zichzelf bewijzen boven 1,417 Dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

“Oorlog Syrië = val US dollar = goud $ 30.000″

Economist Dr. Paul Craig Roberts zegt dat de grote leugens van de Verenigde Staten deze keer niet hebben gewerkt zoals in Irak. Er werd bewijs gefabriceerd tegen het regime van Assad als excuus voor een verdere radicalisering van de moslims om China en Rusland schaakmat te zetten. Nu de rest van de wereld de Verenigde Staten door heeft, kan dit zware gevolgen hebben.

Als Obama over duidelijk bewijs zou beschikken dat Assad achter de aanval met chemische wapens zit, zou hij deze wel doorgespeeld hebben aan de Britse Premier Cameron zodat deze zich beter had kunnen verdedigen. Dit is het grootste bewijs dat Amerika niet over de geschikte bewijzen beschikt, aldus Dr. Paul Craig Roberts.