Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27591 tot 27595
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Koning Auto is niet meer

De verkoop van nieuwe auto’s is in augustus met 13,3 procent gedaald tot slechts 28623, een nieuw dieptepunt dit jaar. Koning Auto is van zijn voetstuk gevallen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Forse krimp banen in kinderopvang en welzijn

De drie welzijnsbranches hebben te maken met hervormingen en krimpende budgetten, zo meldt uitkeringsinstantie UWV donderdag. Hierdoor zijn ze voorzichtig met het aannemen van personeel en het aanbieden van vaste contracten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Asscher tekent eerste convenant actie jeugdwerkloosheid

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft met de regio Drechtsteden afspraken gemaakt over 1000 leerwerkplekken voor jongeren.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

6 redenen waarom we moeten stoppen te zeggen dat robots ons werk afpakken

Zelfverklaarde experts vertellen ons dat de technologische vooruitgang ons tal van jobs kost. Volgens Robert D. Atkinson van het MIT Technology Review is niets minder waar.

Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Huurverhogingen knallen door het plafond! Grootste verhogingen in 20 jaar..

Huurverhoging in juli van 4,7% de grootste in 19 jaar

Een huis kopen wordt zo onderhand aantrekkelijker dan een huis huren. Terwijl de huizenprijzen nog steeds dalen - weliswaar in een gematigd tempo - werden de huurprijzen in juli flink opgeschroefd. De inkomensafhankelijke huurverhoging heeft vooral als doel om scheefwoners ertoe te zetten een andere woning te zoeken, hetzij een duurdere huurwoning of een koopwoning. De huurprijzen stegen dan ook het meest voor huurders met een hoog inkomen. De gemiddelde huurstijging kwam in juli neer op 4,7%, dit is de grootste huurstijging sinds 1994.