Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 27591 tot 27595
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

´Belastingen in Frankrijk op kritiek niveau´

De belastingen in Frankrijk zijn tot een kritiek niveau verhoogd. Deze waarschuwing deed zondag de Europese Commissaris voor Economische en Monetaire Zaken, de Fin Olli Rehn, in de Franse krant Le Journal du Dimanche.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

Griekse minister van Financiën erkent noodzaak extra hulp

De Griekse minister van Financiën, Yannis Stournaras, heeft vandaag erkend dat zijn land mogelijk in 2014 voor de derde maal een pakket financiële hulp nodig heeft, maar dat zou niet meer dan 10 miljard euro zijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

Nutella boos op Nugtella

Dat is uitsluitend verkrijgbaar voor mensen die een speciale vergunning hebben om vanwege hun gezondheid marihuana te kunnen aanschaffen. Nugtella is duurder dan Nutella. Een potje kost 25 dollar (18,65 euro).

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

'Mogelijke afwaardering grote banken VS'

Mogelijk staat de overheid namelijk niet meer in alle gevallen klaar om de banken van een ondergang te redden, schrijft Moody's in een rapport waarover Amerikaanse media vrijdag berichten.

Onder meer Goldman Sachs, Morgan Stanley en Wells Fargo staan op de nominatie voor een verlaging. Voor Citigroup en Bank of America is de dreiging niet zo groot, omdat deze banken hun financiële positie de afgelopen jaren hebben weten te verbeteren.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

'Reisadvies Egypte kost branche miljoenen'

Vorige week vrijdag werd het advies aangescherpt, alle niet-essentiële reizen naar hotelresorts aan de Rode Zee en de Golf van Akaba worden sindsdien ontraden.

Het is nog onduidelijk hoe lang het huidige reisadvies van Buitenlandse Zaken blijft gelden. Thomas Cook (Neckermann) verwacht dat de schade door het reisadvies in ieder geval in de tonnen zal lopen.