EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27601 tot 27605
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Shell topman heeft spijt van investeringen in schaliegas

De topman van Shell, Peter Voser, heeft tegen de Financial Times  gezegd dat hij spijt heeft van de $24 miljard investeringen in schaliegas. De opbrengst valt tegen en de winning van schaliegas blijkt lang niet overal even succesvol. In Alaska heeft Shell te maken met lekkages en in China vallen de productiekosten veel hoger uit dan eerder werd aangenomen. En dan begint Voser nog niet eens over de vervuiling van het drinkwater...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

5 redenen waarom 'de sterke euro' goed nieuws is...

Telkens de euro de psychologische kaap van de 1,35 dollar slecht worden we getrakteerd op dezelfde reeks opiniestukken en gerecycleerde analyses over de zogenaamd 'gevaren van een sterke euro’.

Monfinancier.com is het daar niet mee eens en wel om volgende redenen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Griekenland wil overgaan tot inbeslagname van privé-eigendommen

Angelos TzortzinisHet Griekse ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid bekijkt welke drastische maatregelen kunnen worden genomen om de door bedrijven verschuldigde bijdragen in sociale zekerheid daadwerkelijk te ontvangen. Bedrijven die niet betalen zullen hun activa in beslag zien genomen zodat 14 miljard euro aan verschuldigde contributies kunnen worden gerecupereerd, schrijft eKathimerini:

‘Hoewel dit bedrag - gelijk aan 8% van het Griekse bbp - op papier makkelijk te berekenen is, is het bijna onmogelijk op te halen, zelfs wanneer de staat probeert alle vastgoedeigendommen en openstaande debiteuren bij bedrijven in beslag te nemen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Grieks begrotingstekort komt op 2,4 procent

Het begrotingstekort van Griekenland komt dit jaar, zonder de herkapitalisatie van de banken, uit op 2,4 procent. Dat staat in een ontwerpbegroting voor 2014 die plaatsvervangend minister van Financiën Christos Staikouras vandaag uit de doeken deed.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Column Kees de Kort | IMF geeft de meest positieve uitslag

Het jaar 2014 gaat voor Nederland eindigen met een heel voorzichtige groei. En uit die verwachting spreekt volgens Kees de Kort weinig vertrouwen uit.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs