EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27606 tot 27610
Geplaatst op: zondag 29 september 2013

Siemens schrapt 15.000 banen

Het Duitse technologieconcern Siemens schrapt tot en met volgend jaar wereldwijd 15.000 arbeidsplaatsen, waarvan 5000 in Duitsland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 29 september 2013

Al-Qaida twittert!

Iedereen gebruikt tegenwoordig de sociale media – Facebook, Linkedin en Twitter.  Ja zelfs…terroristen! Zo opende Al-Qaida zijn eerste Twitter account, alleen toegankelijk voor leden van de terroristengroep : The Shamukh al Islam (TSI) wordt gebruikt om met elkaar te communiceren, propaganda te verspreiden en recrutering.  De VS houden dit alles natuurlijk nauw in de gaten.  De account @shomokhalislam gaf 29 tweets in drie dagen en kende reeds 1532 volgers!

In tegenstelling tot TSI dat gesloten is voor buitenstaanders zijn deze postings wel degelijk openbaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 29 september 2013

Goud en zilver report (Week 39)

De laatste ontwikkelingen uit de goud- en zilvermarkt lees je op Marketupdate.nl. Deze week grafieken van de goudaankopen van centrale banken, de totale import en productie van goud in China en de cumulatieve productie van gouden beleggingsmunten sinds 1970.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 29 september 2013

Berlusconi stort Italië in nieuwe chaos - Wel.nl

Vandaag wordt Silvio Berlusconi 77 jaar en gisteravond gaf hij zichzelf al een cadeautje om te laten zien dat hij nog macht heeft. Hij trok al zijn ministers terug uit het kabinet van premier Letta. Als reden gaf hij een belastingverhoging op, maar men gaat er van uit dat zijn eigen toekomst ook een (hoofd)rol speelde. Volgende week wordt gestemd over Berlusconi zijn senaatszetel mag behouden, ondanks het feit dat hij is veroordeeld wegens corruptie.

De Italiaanse economie maakt het nog steeds zeer slecht. De schulden zijn hoog en de groei is negatief. Vandaar dat president Napolitona alles doet om nieuwe verkiezingen te vermijden. Dat zou de economische hervorming van het land weer voor ministens een half jaar stilleggen en dat is onverantwoord. Vandaag gaan premier Letta en de president overleggen over de vraag wat nu moet worden gedaan.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zondag 29 september 2013

‘Financiële problemen bij Nederlandse gemeenten tikkende tijdbom’

Ruim 30% van de gemeenten in Nederland verkeert in financiële nood. Veel gemeenten verhogen de lokale belastingen, omdat ze de rekeningen anders niet meer kunnen betalen. Deskundigen noemen de financiële problemen bij de gemeenten een tikkende tijdbom. Via

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs