EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27606 tot 27610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Minstens 700 banen op de tocht bij La Redoute

De Franse multinational Kering Group, eigenaar van La Redoute en op zoek naar een overnemer voor het filiaal, heeft vandaag aan de vakbonden bekendgemaakt dat er waarschijnlijk meer dan 700 banen zullen sneuvelen bij de online modeboetiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

VN Vredes missies deel 1 : Libië twee jaar na Khadafi

17 maart 2011 stemde de VN Veiligheidsraad in met de resolutie voor militair ingrijpen in Libië. Later dat jaar, 20 oktober, stierf Khadafi door een aantal schotwonden van een Libische rebel. Er moest een einde komen aan de gewelddadige onderdrukking van de dictator. Nu 2 jaar later, zou in Libië democratie moeten heersen. Maar is dat wel het geval? Hoe is nu de situatie in Libië?

[...]

Lees verder op thestorycorner.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de goudprijs zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de goudprijs zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

We overtreden de wet zonder het te weten – of is dat net de bedoeling?

Wie kent alle wetten, regels, voorschriften, verordeningen, koninklijke besluiten en reglementen van Nederland? Zelfs wetgeleerden kunnen de toevloed van elk jaar méér niet bijhouden.  Steeds nieuwe komen er bij, terwijl oude nooit afgeschaft worden – en de burger wordt verondersteld ze allemaal te kennen en na te leven! We telden ze voor u op : het zijn er precies 32.171 and counting.  Een duizelingwekkend aantal want de politiek probeert immers de maatschappij te beheersen.  En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende wetgeving die ons vanuit Europa overspoelt…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Recordinstroom geld beleggers

Amerikaanse particuliere beleggers hebben de weg naar de beurs allang weer gevonden. De instroom aan nieuw kapitaal piekt op het hoogste niveau sinds…2000.

In de VS hebben beleggers zich niet af laten schrikken door negatieve krantenkoppen. De instroom van nieuw geld in aandelenfondsen en ETF’s bevindt zich op het hoogste niveau sinds 2000(!). Natuurlijk heeft de gemiddelde Amerikaan het wat gemakkelijker gehad dan de doorsnee Europese belegger. Immers, de VS heeft wel een aardige economische groei laten zien het afgelopen jaar, waar Europa tot voor kort nog sukkelde met een recessie. En, de VS heeft de Fed met zijn agressieve quantitative easing programma.. Reken maar dat dat ook flink heeft bijgedragen aan de stevige stijging van Wall Street, die op zijn beurt weer steeds meer beleggers lokt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs