Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27606 tot 27610
Bron: nrc.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Kabinet wil toezicht in bankensector aanscherpen

"Consumenten en bedrijven zijn sterk afhankelijk van banken", aldus Dijsselbloem in het document. "Daarom is het belangrijk dat de bancaire sector goed functioneert, met minder grote risico's dan in het verleden." Met zijn toekomstvisie wil hij de bankensector weer sterk en stabiel maken en bijdragen aan het vertrouwen in de sector.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Op lange termijn winnen aandelen altijd

Waarin kan je best beleggen als je alleen maar moet kijken naar de tijd? Het antwoord is aandelen. Onderstaande grafiek van Merrill Lynch laat zien dat doorheen de tijd aandelen alleen maar in waarde stijgen.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Microsoft topman Steve Ballmer vertrekt binnen een jaar

Steve Ballmer heeft zijn vertrek aangekondigd als CEO van Microsoft. Hij blijft totdat er een opvolger is gevonden. Ballmer vindt zelf dat het softwarebedrijf nieuw bloed nodig heeft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Gooi die obligatiefondsen nog niet te snel buiten

De stijging van de rentevoeten doet de waarde van obligaties dalen, dat is alvast de meest ingenomen stelling van de meeste beleggers. De stijging van de laatste maanden zorgt er dan ook voor dat vele (particuliere) beleggers hun obligatie(fondsen) verkopen. Volgens Reuters is dit echter een misvatting, zo legt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Is dit het grootste piramidespel ooit?

De Dow Jones is het grootste piramidespel van alle tijden, dat stelt Wim Grommen. 

. Grommen heeft verschillende publicaties over de economische crisis op zijn naam staan, waarin hij onder meer in gaat op de historisch terugkerende patronen en transformatieprocessen in de economie. Op zijn LinkedIn pagina staat een lijst van publicaties in Nederlandstalige en Engelstalige media. Het volgende artikel is een vertaling van zijn laatste publicatie, getiteld