Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27631 tot 27635
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Beslag gelegd op huizen Hans Wiegel

Op twee huizen van VVD-coryfee Hans Wiegel is conservatoir beslag gelegd voor een bedrag van 7 miljoen euro. De beschikking daartoe is donderdag afgegeven door de rechtbank Noord-Nederland. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Nieuw hulppakket voor Griekenland zal kleiner worden dan de voorgaande

Het nieuwe hulpprogramma voor Griekenland zal een pak minder omvangrijk zijn dan de vorige reddingsoperaties, zo heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) verklaard in de zakenkrant Handelsblatt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De stijging van de goudmijnaandelen – acht weken later

Eind juni dook de goudprijs even onder de $ 1.200, een daling van 25 procent ten opzichte van het begin van dit jaar. Sindsdien kroop de goudprijs stilletjes omhoog tot nu iets minder dan $ 1.400, een stijging van 14 procent. Dit is nog steeds ver onder de piek van net geen $ 1.900. Maar de goudmijnaandelen kunnen een beter parcours voorleggen. De stijging was gemiddeld dubbel zoveel als deze van de goudprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Waarom de groeilanden crashen in 3 grafieken

De groeilanden liggen in de lappenmand, ook al worden ze door verschillende analisten nu al als goedkoop aanzien. Maar er zijn verschillende redenen waarom het geld de groeilanden ontvlucht. Een vertragende economie zorgt voor een daling van de winst bij de bedrijven en stijgende rentevoeten zorgen voor hogere kosten om geld te lenen. De combinatie van beide zal ervoor zorgen dat dit voor de groeilanden voelt als een recessie, aldus

Bron: mffa.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Controle Belastingdienst op BTW-balansschulden bij ondernemers

Controle Belastingdienst op BTW-balansschulden bij ondernemers

Let op: de Belastingdienst gaat vanaf 26 augustus 2013 extra controleren op BTW balansschulden bij ondernemers, en of zij hun btw-schulden hebben gemeld met een correctie op de btw-aangifte. Het gaat over de periode 2008 tot en met 2012. Hebt u nog geen correctie ingestuurd? Stuur dan nu een verbeterde aangifte in. Zo voorkomt u een hogere boete.